User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
159 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kısıtlı Bütçede Araç Tavsiyesi

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kısıtlı Bütçede Araç Tavsiyesi

Merhaba sayın abilerim kardeşlerim sitede daha yeniyim neyin nolduğunu az çok öğrenmeye çalışmaktayım öncelikle siteyi açan abilerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

2004 tarihinden beri sürekli araçlarla ilgileniyorum ilk babam sayesinde Vw transporter T4 kullanmaya başladım ilk bi sene az çok birşey kaptım gibi sonra babam sağolsun bizi minivan'dan kurtardı ve Fiat tempra 1.6 aldı onda baya bir pratik yaptım ve onuda sattı sonra ev alma telaşıyla arabayı falan unuttu yıl olcak 2013 halen ortalıkta hiç birşey yok

Bende geçen sene düşündüm bu adamın birşeye yapıcağı yok olsa bile en iyisi senin olandır hesap verme derdin yok istediğini yap düşüncesiyle para biriktirmeye başladım şuanlık kenarda biraz param oldu gibi bundan 2 ay önce bir abimle konuştum(nick:Ertekin) bu konu hakkında sağolsun çok yardımcı olası fikirler verdi hakkını asla ödiyemem Allah razı olsun bu sene kocaeli üniversitesinde öğrenci olduğum için haftaiçi aldığım harçlıkları hafta sonu çalıştığım paraları ve ek bir kaç ek gelirden topladığım parayla sonuçta öğrenci bütçesi şöyle 7bin-8bin arası birşeyler yaparım gibime geliyor şimdiden kafamda kurmaya başladım aslında hedefimiz başlangıç olarak Ford Sierra 2.0 GLS idi ama burda kısa zamanda önden çekiş farkını anlamaya başladım gerek rolling gerek drag vs. bunları bene yaşamak istiyorum tam burdakiler gibi olmasada hafiftn yakın olmak gibi ..

Neyse çok kafa şişirdim benim yerimde olsanız ilk başlangıç olarak ne alırdınız neden tercihiniz o model olurdu tavsiyeleriniz nelerdir okduğunuz veya okumadığınız için teşekkürler Keyifli forumlar

GÜNCEL 8.SAYFAA !!

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk araba olcak galiba dostum bana sorarsan öğrenci işi az yakan bi araba daha mantıklı en azından şuan bende üniversitedeyim 1.6 astra var arada sıkıntı olmuyo değil. sierra nasıldır bilemem ama az bişey daha çıkıp fiesta alırdım ben olsam o paralara tercih senin içine yatan bişey olur inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kasırqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk araba olcak galiba dostum bana sorarsan öğrenci işi az yakan bi araba daha mantıklı en azından şuan bende üniversitedeyim 1.6 astra var arada sıkıntı olmuyo değil. sierra nasıldır bilemem ama az bişey daha çıkıp fiesta alırdım ben olsam o paralara tercih senin içine yatan bişey olur inşallah
    Şahsıma ait ilk aracım olcak Allah nasip ederse açıkcası az yakan çok kaçan cinsten olmasını istiyorum bütcemi söyledim babamdan falan yardım almadan tamamen kendi paramla alıcağım için bu bütçeyi zorlamam %0 sierra ideal aslında ama ben birde sizin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi almak istedim teşekkürler

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Renault Flash S,Renault Clio RSi..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öneriniz için teşekkürler bu arada Flash S düşünmüyorum çok karadüzen ama Clio RSi düşünlebilir teşekkürler

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sierra mierra gerek yok bence kardeşim.twingo düşünür müsün bilmem ama ilk araba olarak düşünülebilir bence.

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz daha sabredip, dizel corsa falan bakmanı tavsiye ederim. Bende öğrenciyim ve öğrenci için en mantıklısı dizel. Ki güzel bi yazılımla da tatmin edicek kadar yürür. Bilen abilerimde zaten öneride bulunacaktır

EVOII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rsi iyi bir secenek.
    Jet Black II 323i.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütçen ne ? arabayı aldıktan sonra kıyıda paran olacak mı ? benzin hesabı yapacan mı ? vs.vs
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sierra mierra gerek yok bence kardeşim.twingo düşünür müsün bilmem ama ilk araba olarak düşünülebilir bence.

Açıkcası twingo hiç sevmediğim bir araç olursa olmaz demem ama düşüncek olursam almama kararı veririm önerinizin için yinede teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ----edit0000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz daha sabredip, dizel corsa falan bakmanı tavsiye ederim. Bende öğrenciyim ve öğrenci için en mantıklısı dizel. Ki güzel bi yazılımla da tatmin edicek kadar yürür. Bilen abilerimde zaten öneride bulunacaktır
    Zaten bu söylediğim bütçeye biraz daha var ama bu bütçe olduktan sonra dahada bekleyemem yeterince beklediğimi düşünüyorum zaten Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EVOII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rsi iyi bir secenek.
    Aslında piyasada pek düzgün Rsi yok gibi alırsam zaten kafama göre LPGsiz düşünüyorum :S genelde piyasada full LPG spec takılıyorlar yorumunuz için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütçen ne ? arabayı aldıktan sonra kıyıda paran olacak mı ? benzin hesabı yapacan mı ? vs.vs
    Bütçemi zaten konu'da belirtmiştim 7-8 bün arası gidip gelicem arabayı aldıktan sonra kıyıda köşede pek param kalmıcak açık konuşmak gerekirse arada benzin hesabıda yapıcam ama o konulardada güvencem babam gibi

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten bu söylediğim bütçeye biraz daha var ama bu bütçe olduktan sonra dahada bekleyemem yeterince beklediğimi düşünüyorum zaten Teşekkürler
    O zaman bütçeye uygun Mk1'in dizellerine bakılabilir. Bence dizel konusunda tereddütte kalmayın.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk araba için mümkün mertebe az arıza çıkartan, az yakan ve dökülmeyen bir araba lazım.

Mazda 323 mantıklı. Biraz üzerinde uğraşiym falan dersen de; Dizel MK1 - MK2

Bu arada hangi bölümdesin?
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman bütçeye uygun Mk1'in dizellerine bakılabilir. Bence dizel konusunda tereddütte kalmayın.
    Benzin'e kafam kilit illa barzo olcak o çekişi hissetmek ve verim sesini tam anlamıyla duymak istediğim için dizel düşünmüyorum ama golf mk1 benzinli kasalarda fena değil gibi teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk araba için mümkün mertebe az arıza çıkartan, az yakan ve dökülmeyen bir araba lazım.

Mazda 323 mantıklı. Biraz üzerinde uğraşiym falan dersen de; Dizel MK1 - MK2

Bu arada hangi bölümdesin?

Düşünceniz için teşekkürler az yakan çok kaçan ve dediğiniz gibi dökülmeyen birşey lazım Mazda 323 1.6 mantıklı aslında tip olara'da hoş bir araca benziyor..

Bölüm Kullar Kampüsü/Muhasebe II.Öğretim 1.sınıf

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkcası twingo hiç sevmediğim bir araç olursa olmaz demem ama düşüncek olursam almama kararı veririm önerinizin için yinede teşekkürler
    rica ederim.
    evet tip olarak benimde pek sevdiğim söylenemez ama parasına göre mantıklı geliyor.biraz araştır seversin belki sierra, 80 model golf, clio rsi falan öğrenci adama gelecek arabalar değil bence.twingoyla ilgili merak ettiğin herşeyi twingofanclub tan bulabilirsin.
    bi kaç tane ilan;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06651602/detay
    şuanda düzgün bi twingo bulamadım.arada daha uygunları düşüyor takip etmek lazım.
    bi kaç ta foto paylaşayım her ne kadar bu hale getirmek sıkıntı olsada olsun

neyse daha fazla konuyu hiç etmiyeyim Allah hayırlısını nasip etsin diyeyim.
    istersen fotoların devamı var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)