Merhaba sayın abilerim kardeşlerim sitede daha yeniyim neyin nolduğunu az çok öğrenmeye çalışmaktayım öncelikle siteyi açan abilerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
2004 tarihinden beri sürekli araçlarla ilgileniyorum ilk babam sayesinde Vw transporter T4 kullanmaya başladım ilk bi sene az çok birşey kaptım gibi sonra babam sağolsun bizi minivan'dan kurtardı ve Fiat tempra 1.6 aldı onda baya bir pratik yaptım ve onuda sattı sonra ev alma telaşıyla arabayı falan unuttu yıl olcak 2013 halen ortalıkta hiç birşey yok![]()
Bende geçen sene düşündüm bu adamın birşeye yapıcağı yok olsa bile en iyisi senin olandır hesap verme derdin yok istediğini yap düşüncesiyle para biriktirmeye başladım şuanlık kenarda biraz param oldu gibi bundan 2 ay önce bir abimle konuştum(nick:Ertekin) bu konu hakkında sağolsun çok yardımcı olası fikirler verdi hakkını asla ödiyemem Allah razı olsun bu sene kocaeli üniversitesinde öğrenci olduğum için haftaiçi aldığım harçlıkları hafta sonu çalıştığım paraları ve ek bir kaç ek gelirden topladığım parayla sonuçta öğrenci bütçesişöyle 7bin-8bin arası birşeyler yaparım gibime geliyor şimdiden kafamda kurmaya başladım aslında hedefimiz başlangıç olarak Ford Sierra 2.0 GLS idi ama burda kısa zamanda önden çekiş farkını anlamaya başladım gerek rolling gerek drag vs. bunları bene yaşamak istiyorum tam burdakiler gibi olmasada hafiftn yakın olmak gibi ..
Neyse çok kafa şişirdim benim yerimde olsanız ilk başlangıç olarak ne alırdınız neden tercihiniz o model olurdu tavsiyeleriniz nelerdir okduğunuz veya okumadığınız için teşekkürlerKeyifli forumlar
GÜNCEL 8.SAYFAA !!![]()