Arkadaşlar merhaba,
Hyundai Elantra alma arifesindeyim. Ancak aracın sürücü kısmında tutamak yok. Bu sonradan takılabiliyor mu? Nerede taktırabilirim?
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Hyundai Elantra alma arifesindeyim. Ancak aracın sürücü kısmında tutamak yok. Bu sonradan takılabiliyor mu? Nerede taktırabilirim?
Teşekkürler
Aynen üstad. tavandaki tutamaktan bahsediyorum. internette tutamak vs diye aratınca saçma sapan şeylere ulaştım
yeni model araçlarda bu tutamak yok ancak araca inip binerken kullanmak durumundayım.
antremanda çapraz bağlarım yırtılmıştı bir keresinde eksikliğini hissetmiştim inip binerken... bazen önemsiz gibi duran şeyler çok önem arz edebiliyor...
Selamlar,
Maalesef orda takılabilecek bi aparat ya da kısım yokmuş. Servis de kendisi takmıyor.
Dışarıdan taktırmam lazım da yapılabiliyor mu bilmiyorum.
günlerce dön dolaş pazarlık et.. gelip tıkanılan noktaya bak yaa şaka gibi :/
Forum kalabalıkken bi güncel çekelim. belki bilen vardır
normalde orda gozluk kabı vs olduğunda sokup takabiliyorlardı
yeni elentrada hiç dikkatimi çekmedi olup olmadığı diğer turlu takması zahmetli olabilir sanırım gerçi tavan doşemesi sokulse kesin bir yolu bulunur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
istanbulda hangi servis ile goruşuyorsunuz ?
konuyu gormuş olsaydım bu sabah daha kendi servisimdeydim bitane accent era almıştım şirkete onu kontrol ettiriyordum servis muduru ile aram çok iyidir konuşurdum sizin bu konuyu haftaya tekrar uğrayacam
135
├┼┼╕
246R
Onur selam,
Kagıthane elmasla görüşüyorum ancak maslaktan da fiyat aldım.
Kagıthane Elmas, takma yerleri olmadıgı için serviste yapılamayacağını söyledi.
sen hangi servisi kullanıyorsun?
Aynı aracın sagdan direksiyonu var mı?
elmassa iyi sahibi yakın dostumuz bide ben goruşeyim kolay kolay risk alıp sıfır arabaya işlem hayatta yapmazlar
pazartesiye kadar full çalışıyorum sabah 10 akşam 10
salı günü geçicem çok geç değilse konuşur bir fikir alırım
135
├┼┼╕
246R
Selam,
Bi fikrim yok ancak muhtemelen vardır.
Bununla birlikte, soldan direksiyonlu olan versiyonun sağ tarafındaki tutamagı söküp, bizdeki versiyonlara dogrudan takmanın münkün olacağını sanmıyorum. Sonuçta ara. tavan sacına işlem yapmak gerekir ki zaten o zaman o kadar zahmete girmeye gerek yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)