Arkadaslar yarın A8 aracımızı pasta cila ve boya koruma yapılacaktır.Yer olarak nasıl bılırsınız memnun kalırmıyız bılgısı olan varsa paylasabılırmı tesekkurler
Arkadaslar yarın A8 aracımızı pasta cila ve boya koruma yapılacaktır.Yer olarak nasıl bılırsınız memnun kalırmıyız bılgısı olan varsa paylasabılırmı tesekkurler
Böyle birşye buldum işinize yarayabilir
http://www.techturkey.com/forum/deta...tsizlik-2.html
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Abi başka bir yer önereyim istersen ?
yiğenim oradan memnun kalmamışdı zamanında..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Guzel yer calisanlari yoneticileri olsun.
Es dost akraba butun arabalari oraya goturuyoruz.
Ne istediginizi tam olarak anlatirsaniz herhangi bir sorun yasanmiyor
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Ben ve belki 10 arkadasim oraya gidiyoruz gerek yikama gerek uygulama memnun kaldik acildigindan beride oraya gidiyoruz detaylimi bende 2 hafta once orada yaptirdim sahibide cok duzgun biridir
+1 katılıyorum..
Gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz, hatta sahibi Selçuk'la da çay kahve içip samimice ne istediğinizi memnun kalmadığınız taktirde neler olacağını da yüz yüze görüşürsünüzben 10 aydır oraya gidiyorum. Gayet başarılı..
Ama dersenizki memnun kalmayanlar olmuş, ben başka yere gidemek istiyorum diye..
O zamanda kızıltoprak Meguiars'ı öneririm![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
tesekkur ederım arkadaslar makam aracı sıyah tabı kılcal cızıkler ***** ben hıc kullanmadım oarasını yarın sabah aldım randvumuzu guzel olur ınsallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)