Yeni Fotolar Son Sayfada
SX'i sattıktan sonra yıllarca arabam olmadı. Hep içimde acaba alsam mı böyle iyimiyim yoksa falan derken arabasızlığın 2. yılında eşim bana bir gece "sen iyice durgunlaştın, eski neşende yok kendine ait bir araba al artık" deyince bir silkelendim, bir şaşırdım, hafif tebessümle karışık 2 yıllık rolden sıyrılma falan derken 1 ay geçti Sonra sx mi alsam unomu yapsam crx e motormu taksam subaru alıp kafamı dinlesem, süpriz bir araba mı baksam alfa gibi yoksa tamamen sokak araçlarından sıyrılıp bir ralli aracı alıp ralliyemi dalsam falan derkende 2 ay geçti. Arada kaçırdığım hayıflanıp durduğum ulan buda kaçarmı dediğim araçlar olduki onların yeri hep bende ayrıdırBekle bekle güzel bir araç denk gelsin diye sabır içerisinde dile kolay tam 5 ay geçti. (beni tanıyanlarınız vardır istanbulda bir araç almak için uçak bileti alıp , izmirdeki bir aracı görünce uçak biletini yakıp izmire otobüs bileti alan, taksiyle otogara giderken hatay dörtyoldan araba alan birisiyim . Yalan yok Kadirsarı veya kemal hasırcı görgü tanığıdır
)5 ay araba aradıktan sonra Techte gördüğüm bir ilanla iştahım yerine geldi. Aradık beyefendiyi kendileri araç için birine söz verdiklerini söyledi. Eğer sabah 10 da kaporası yatmazsa araç senindir dedi. Bu sözleri duyduğum yaklaşık 10. araba olduğu için hafif bir wd40 ihtiyacı ile telefonu kapadım. Ertesi gün arayıpta aracın satılmadığını duyunca iş bitmişti. 2 yıllık maceranın sonu yeni bir maceranın başlangıcı....
![]()