Mike Tyson sevenlerin hoşuna gidebilirUzun geldiyse 8.40'tan sonrasını mutlaka izleyin
Mike Tyson Best Knockouts Collection 1080p HD 2012 - YouTube
Mike Tyson sevenlerin hoşuna gidebilirUzun geldiyse 8.40'tan sonrasını mutlaka izleyin
Mike Tyson Best Knockouts Collection 1080p HD 2012 - YouTube
Yumruk değil sanki yıldırım çıkarıyor adam. Aslında emekli olduktan sonra belediyenin yıkım ekibinde iyi iş yaparmış.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
adam gerçek king beyler dağılalım
Bi gün bunun maçını bekliyorum ozaman 17 yaşında falanım maç saat sabah 5 deneyse bekledim ama geçmiyo vakit yani maç başladı 30 sn sürdü bitti hay senin çıkacağın maça dedim okdarda bekledik
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
izledim bitirdim şimdi, boks'a karşı ilgim yoktur hiç ama inanılmazmış bu adam ya
acaip hızlı çevik çok zeki dövüşüyor, kaç kg basıyordur bir yumruğu merak ettim
izlerken benim canım yandı aliminyum
bence tüm zamanların en iyisiydi,şöhret ve para yüzünden ne hallere düştü. En son lennox Lewis den dayak yedeği maçı izlemiştim. Formda ve genç bir tyson Lennox gibi iki tane indirirdi.
Hayatını anlatan bir filmde var izleme isteyenler için
Tyson (TV 1995) - IMDb
Birde belgesel vardı bu sene içerisinde ntv de yayınlanmıştı o da çok efsanedir.
Tyson (2008) - IMDb
adam kinggergedan gibi dalıyo
![]()
adamın yumruk gerçekten çok sağlam balyoz gibi fakat çoğu nakavt ında yumruklar çeneye; alttan yada yandan darbeyle oluyor bu her insan için geçerli eğer çeneye alttan darbe alınırsa bi anlık şuur kaybı oluyor devrilmesi çok normal, ama adam king aga![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)