https://www.youtube.com/watch?featur...v=p5YPaBkhKZI#!
herkes s3 diye düşünürken s4 geliyor![]()
https://www.youtube.com/watch?featur...v=p5YPaBkhKZI#!
herkes s3 diye düşünürken s4 geliyor![]()
ı phone 5 tede bole bır ozellıgın yer alacagı soylenmıstı ılk i5 ın cıkacagı solentılerı dolasırken . ınsallah bunda solentıde kalmaz
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
tasarımı çok sade ve hoş duruyor.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
klavyeyi görene kadar oha iyiymiş dedim. klavye geldi aha dedim kolpadevamını izlemedim bile. bunun gibi 1-2 telefonda daha bu tarz reklam çıkmıştı klavyesi olan. onlarda fake ti
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
ne zaman cıkacak acaba , fiyatları dibe vurmadan s3 ü cıkarayım elimden
Render ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
umarım gerçektir çok hoş olmuş gerçekten ip5 i ben biraz daha beklemeyemi alsam acaba![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
şubat gibi çıkması beklenıyor, bende telefonumu değiştirecektim ama bunu bekliyorum şuan, laser keyboard hariç diğer özellikkler doğru diye biliyorum.
edit :ayrıca aynı dönemde htc ve lg yeni bir model sürecek piyasaya, lg optimus g olarak gelecek galiba.
yaw androidi de çok seviyorum ediyorum ama şu telefonların ah birde değerlerinin tepe taklak düşmesi insanı sinir ediyor 3 4 ay önce 2bin olan telefonu şu an ikinci elini bin lira civarına alabiliyosun
bana biraz fake gibi geldi. s3 çıkalı 1 yıl oldu mu biraz erken değil mi s4 için ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
olmasını çok istediğim bir özellik ama hiç inandırıcı gelmedi. mause zaten bağlanıyor bir de bu özellik olursa pc den farkı kalmayacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)