Abi öncelikle hayırlı olsun.. Tekirdağ merkez'de değil çorlu'da yaşıyorum ama merkeze sık giderim, kendimce fikirlerimi belirtiyim..
-Değirmenaltı için yerel halkı hesaba katma sadece öğrenci üzerine yoğunlaşmalısın.. üniversitenin her sene öğrenci sayısını arttırması ve kampüsün günden güne gelişmesi senin avantajına olucaktır.. kampüste sürekli bir inşaat hali devam etmekte..
-Yazın kiraz festivali dolayısıyla sahile 1-2aylık standlar kurulur, pazar yeri kurulur, yemek bölümü kurulur ve genelde yerel halk burayı tercih eder, öğrenci konusunda ise şahsi fikrim festival alanı ve değirmenaltı arasında daha fazlasının festival alanını ve rıhtımı tercih edeceğidir..
-Değirmenaltının okula yakınlığı sana yaz/kış büyük avantaj sağlar..
-Tekirdağ'da yaşayan arkadaşlar bu yazdığımı düzeltebilir ancak bana göre tam Değirmenaltı kavşağında yapılan düzenleme orayı öğrenci dışındakiler için biraz olumsuz etkiledi ki tam oradaki maxi'de tahminim bu yüzden kapandı..
-Yaz okulunun kalkıp kalkmayacağı konusunda bilgi edinmen yararına olur..
Bunlar bir Tekirdağ'lı olarak görüşlerimdi, öğrenci olarak görüşüme gelirsek

:
-Abi yapacağınız ürünler gerçekten temiz olsun.. Hani hepimizin bildiği yerler vardır ' abi şöyle bir yer var, harika' dediğimiz işte öyle işinin ehli olsun, fiyat anlamında da sadece kazanmak değil, biraz kazanıp biraz kaliteli yedirmek politikasını benimserseniz ben sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum
Aklına takılanlar olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım