Türk milleti olarak izleyip izleyip (sağduyulu şöförler hariç) insanlığımızdan utanalım.
Almanyada-ambulansa-yol-verme-goruntuleri.mp4 - YouTube
Türk milleti olarak izleyip izleyip (sağduyulu şöförler hariç) insanlığımızdan utanalım.
Almanyada-ambulansa-yol-verme-goruntuleri.mp4 - YouTube
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Buda Türkiyeden...
yol vermiyen kadin sürücü - YouTube
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
çok defa izleyip izlemekten sıkıldığımız videolardan biri artık. zaten ambulansda değil itfaiye gerçi farketmez hepsine aynı şekilde yol veriyorlar. ama video ciddi eski izlemeyen azdır heralde.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
utanç verici bir yaşam tarzımız var....trajikomik :/
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
Forumda aratıp konu açtım bu sebeple (konu içi paylaşım hariç) daha önce burada izenildiğini düşünmüyorum. İzlenmişse bile konusu yok. Video sonunda olay yerinde 2 itfaiye aracı olduğu ve ambulans olmadığı için ve video başlığı ambulans olduğu için ambulans diye açtım.
Neyse zaten problem olan ambulans veya itfaiye olması değil. Trafik bilinci.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Trafikte de çok önemsediğim olay. Yol vermeyince yada vermeyi beceremeyince o ambulansdaki yaralının vebalinin üzerimde olduğunu düşünüyorum.
İsteyipte yol veremeyenler var birde acemilik ve zeka yetersizliğinden, asıl onlara sinir oluyorum.
e5 de geçen hafta ambulans arkasına takılacagm diye 2 farklı şeritte araç orta şeritte birbirilerine sürttüler.Böyle bir ülke işte...
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
konu açılmasına bişey demedim zaten. sadece yorum olarak daha önce çok izledik anlamında yazdım. ama ne kadar izlersek izleyelim düzeltemiyoruz şu yol verme olayını.
emniyet şeridi 650 tl dediler gene millet emniyet şeridinde. denetleyip ceza kesen olmayınca cezayı 5bin tl yapsalar ne yazıcak.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu insanları siz bir de sosyal yaşamda düşünün.
Bencillik öyle tavan yapmış ki ölüm bile adamı etkilemiyor.
Geçenlerde trafikten kurtulmak için kaldırımdan giderken polise yakalanan pikap sürücüsünü görünce Türkiye'de trafiğin bittiğini anladım.
Terörden çok kayıp verdiğimiz bu konuda Allah sonumuzu hayır etsin.
hemen yanı başımızda 112 sağlık birimi şişli noktası var, ambulansı takip ederken arkadan çarpıyor, birde polis gelmeden biryere gidemezsin diyen adamla karşılaşıyoruz diyoryazık vallahi.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
benim anlamadığım 1km ötedekiler bile nasıl da görüp durup çoktan durmuşlar???
Bana garip geldi bu olay, kadrajda olan kim varsa durmuş zaten çoktan, bir tane de yavaşlayıp yol veren yok, bana biraz önceden hazırlanılmış gibi geldi...
Kaldı ki bizde (istisnalar) hariç Ambulansa trafikte yol vermeyen yok denecek kadar az, bizde ambulansın hemen ardına girmek rağbet görüyor; yol vermemek değil..
M.Resat Simsek
Muhtemelen kaza olmuş ve arkadan gelen araçlar kaza olduktan sonra ortada 1 şerit bırakarak geriye doğru sıralanmışlar.
Türkiye'de böyle bir durumda ortadaki şeridin boş kaldığını düşünebiliyor musunuz?
Evet duyarlı vatandaşlarımız saolsunlar ama ambulans önünde yolcu almaya çalışan minibüsler de var bu ülkede.
şu almanya videosundaki youtube yorumu;
amk ilerde yol trafiğe kapatılmış zaten, millet itfaiyeye yol veriyor.Sırf Türkleri yericez diye bişeyi de abartmayın.Yardımseverliği, duyarlılığı son öğreneceğimiz ırk Almanlardır herhalde...
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
İleride yangın vs tarzı bişi var heralde.Yoksa 5 km oteden ambulans sesını duyupta o sekılde yol kenarında beklemek kulak ister.
tabiki Allah kimsenin başına vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)