Gasoline marka lpg var aracımızda. Lpg ayarı yaptırıcaz ama kartal sanayide kimse yapamadı, buralarda bulamazsınız bu markanın ayarını yapıcak yer dediler. İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz biyer varmıdır ? Acil![]()
Gasoline marka lpg var aracımızda. Lpg ayarı yaptırıcaz ama kartal sanayide kimse yapamadı, buralarda bulamazsınız bu markanın ayarını yapıcak yer dediler. İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz biyer varmıdır ? Acil![]()
ilk defa google ın bulamadığı adının geçmediği bi lpg sistemi duydum markanın doğru oldugunbdan eminmisiniz?
gasoline lpg - Google'da Ara
İsim yanlış yazılmış olmasın?
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
kaputu açtığımda beyinde gasolina veya gasoline yazıyorduama tankın üstünde atikerin beyni var anlamadık vallahi bizde..
bende de gasitaly var kartal sanayide bulamadım bostancıya gittim ordada bulamadım
maslak sanayide buldum
gel beraber gidelim benimde bakım geldi![]()
gasolina diye şarkı vardı Daddy Yankee nin.. ordan kalmıştır![]()
Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....
Boşuna gidiyormuşsunuz ümraniyeye haberiniz olsunKartal oto sanayide maviay var orası yapıyormuş haberiniz olsun
![]()
Ben gaz ayarı yaptırmaya gittimde arabanın sistemde sıkıntı var, rolanti dalgalanıyor lpg de, enjektörler değiştirilip denendi gene aynı dalgalanma oldu, ayar yaptırmaya götürdüm ama adam hangi yazılımı atsam tutmuyor diyor bakalım yarın gene gidicem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)