User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Anadolu Yakası Sanayi Sitesi Yardım

yagizgokmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anadolu Yakası Sanayi Sitesi Yardım

Allahın izniyle yeni bir yatırıma giriyorum etiket basım üzerine maalesef 1 ay gibi bir kısıtlı süremiz var ve yer konusu çok önemli şuanki iş yerim topkapıda olduğu için karşı taraftaki sanayi sitelerini bilmiyorum sizden anadolu yakasında bu konuda tavsiye rica edicem düz ayak diye tabir edilen giriş katı arıyoruz tır ve kamyonun rahatlıkla girebilceği bir sanayi sitesi lazım küçükyalıdan-tuzlaya kadar sınır belirledik şimdiden teşekürler.
    2013 te iş hayatında hepimiz başarılı oluruz inş.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulaşımı kolay uygun fiyatlı Ferhatpaşa taraflarında var güzel yerler , Kartal (samandıra) gişelerine yakın.

İmes Sanayi sitesi - uzun yıllardır favori bir site kiralar yüksektir , zaten taşınacak Gebze tarafına.

Tuzla Kimyacılar OSB , Boya - Vernikçilker v.s. bunlar hep yanyanadır.

Orhanlıda bir sanayi sitesi var oradada fiyatlar uygun ve güzel bir yer . Yer olarak Orhanlıdan Askeriyenin oralardan yukarı doğru çıkarken bir tarafı Dericiler sanayi sitesine yakın. Dericiler sanayii ile yanyana diyebiliriz.

Bence en güzeli Sahibinden.com dan satılık/kiralık olarak araştırmanız daha çok alternatif çıkar.
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

yagizgokmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulaşımı kolay uygun fiyatlı Ferhatpaşa taraflarında var güzel yerler , Kartal (samandıra) gişelerine yakın.

İmes Sanayi sitesi - uzun yıllardır favori bir site kiralar yüksektir , zaten taşınacak Gebze tarafına.

Tuzla Kimyacılar OSB , Boya - Vernikçilker v.s. bunlar hep yanyanadır.

Orhanlıda bir sanayi sitesi var oradada fiyatlar uygun ve güzel bir yer . Yer olarak Orhanlıdan Askeriyenin oralardan yukarı doğru çıkarken bir tarafı Dericiler sanayi sitesine yakın. Dericiler sanayii ile yanyana diyebiliriz.

Bence en güzeli Sahibinden.com dan satılık/kiralık olarak araştırmanız daha çok alternatif çıkar.
    çok teşekürler öneriniz için evet maalesef bilinen sanayi siteleri imes gibi kiralar oldukça yukarılara çıkıyor.
    gebze tarafı kulağa çok mantıklı geliyor. ***** sitedeki ilanlar biraz yanıltıcı çıkabiliyor maalesef kiralanmışları kaldırmıyolar.

mrh77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ferhatpaşayı öneririm hatta bütçe belirtirsen yardımcıda olmaya çalışırım ferhatpaşa bu tarz işler için oldukça yeterli vede uygundur işin boyutunu bilmiyorum ama birde yed pa ticaret merkezi var çok uygun kiraları..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)