28.12.2012 tarihinde sahibinden isimli site üzerinde bir parça için gökhan üye isimli telefonu 05534759326 olan ve 2. numarası 05534805406 gebzeden olduğunu söyleyen arkadaş işe görüştüm çok samimi konuştuk işten çıkarıldığını kredi kartı borcu olduğunu ondan dolayı sattığını söyledi fiyatınıda 399 tl olarak yazmıştı bnde en son ne olur diye sordum 350 son fiyatda anlaştık o da bana sen açık oldun madem bende açık konuşayım parçayı 250 tl ye bir dükkana satıyordum tam kapısındayken aradın dedi bnde yok dostum parça benimdir ama paranı pazartesi yatırıcağım dedim( mağaşım o zaman yatiyor) o da kesinmi sonra bankayla sıkıntı yaşarım dedi bnde biz karadenizliyiz verdiğimiz sözün arkasındayız diye söyledim oda trabzonlu arkadaslarının olduğunu çok sevdiğini bildirdi hatta bir sorun olmaz dimi dediğimde 350 tl için anamıza küfür ettirmeyiz dedii velasıl kelam pazartesi gün saat 10 gibi aradı kardeşim napıcaz alıcakmısın dedi bnde mağaşım yatmamasına rağmen verdiğim söz senetdir diye başkasından borç alarak 350 tl yi hesabına yatırmak için aldık bnde vakıfbank garanti yada iş bankası hesap no sordum o da denizbank olduğunu söyledi ama garanti bankasından kartsız yatırıldığnı söyledi bnde giderek atm ye 05534759591 numaralı telefona parayı yatırdım hatta banka kesintisi bile yatırdım mağdur olmasın diye telefonda konuştuk o da kardeşim annem beze sarmış çizilmesin diye kutuyu açınca şaşirma deyince bnde tamam bu arkadaşta yamuk olmaz düşüncesiyle gönül rahatlığıyla yatırdım lakin vatandaşı ertesi sabah aradım 3 telefonda kapalıydı anladımki dolandırıldım bankayı aradım paranın çekildiğini öğrendim kargoyu aradım kargonun olmadığını söyledi polise gittim savcılığa dilekce vermem gerektiğini söyledi bende yarın savcılığa dilekce vericem böyle durumlarda sizde dikkatli olun eğer başka yapılabilcek birşey varsa bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa paylaşırsa sevinirim.