adam harbi rahatsız sonuna kadar izleyin.
Çılgın Motosiklet Binicisi ! | İzlesene.com Video
adam harbi rahatsız sonuna kadar izleyin.
Çılgın Motosiklet Binicisi ! | İzlesene.com Video
DRİLL
Dr.Ecu
Motorla gazlamaya hep karsıyım bu yaptığı kendisine zararı sadece geberir gider ama ben sebebiyet versem icim rahat etmez benimde hayatımın ıcıne eder.
Duran trafikte en ufak bi sag yapsan adam pert..
kesici sesi çok harika. taypar sesinden daha cok hosuma giden bi ses çıktı ilk defa.
birde dikkatimi çekti nasıl bir ülkeyse hiç sağa sola salça olan şerit değiştiren adam görmedim![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bizim memlekette kapıyı açan biri olurölür gider o da..
Türkiye'de yapamaz bunları. En iyi ihtimal, bir kol çıkar camdan dışarı doğru. O kol da onun sonu olur![]()
Hep keyif verici madde kullanımından oluyor bu cesaret. Yoksa aslında kimsenin şeridinden kıpırdamıyacağı garanbti olsa videoda bişey yok ta o imkansız olan zaten. Deli cesareti. Bi kafa göstermeye bakar
Bayıldım. Acilen motorsiklete geçmem lazım.Yanlız adam ne söylüyordu çok merak ettim.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
motorla trafikte giderken şu araçların arasından giderken okadar çok geriliyorumki tarif edemem
zaman zaman arkadaşımın arkasına biniyorum racing ile oda iyi gider yani indiğimde bacakları nasıl sıkıyorsam artık yürüyemiyorum ahah![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kesici sesi on numara harbiden![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
çok yaşamaz![]()
Türkiye'de olsa hond cbf 150 süren bir kurye kesin salça olmuştu.
Yanlız adam mübtezel heralde akıl işi değil yaptığı...
motorun marka model ne ya ? sesi fena
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)