İlk alkış;
500 metre görüş mesafesine rağmen arabadaki makyaj lambasına kadar tüm ışıkları yakan ve sol şeritte hızını 5km/h ' düşüren ablaya gelsin.
İlk alkış;
500 metre görüş mesafesine rağmen arabadaki makyaj lambasına kadar tüm ışıkları yakan ve sol şeritte hızını 5km/h ' düşüren ablaya gelsin.
sonraki alkış çevirmeye girdiğimizde her şeyden giydirmeye çalışan polis memuruna gelsinmi ?
ne yapıyoruz anlamadım ama olsun sürü psikolojisine uymak lazım
4. Alkış güneşli havalarda sislerini yakan, sisli havalarda park lambalarını dahi yakmayan tüm araçlara gelsin.....
Bir alkis da yeni ehliyet kart parasini 101 lira yapan zihniyete ekolarak cuzdanimi bulup da okuluma teslim etmeyenlere![]()
Bir alkışta otobanda sol şeritte 50km/h ile giden ve aynı anda kendini evinde gibi hissedip yanındaki ile sohbet eden sürücüye gelsin.
Bir alkışta Asansör beklerken gitmek istediği yöne değilde tersi istikamet butonuna basıp asansöre binen dangalaklara gelsin, sonra aşağı inen asansöre olsun yukarıda çıkıcak diye binip alt katta asansör bekleyen insanların haklarına tecavüz eden sıfatsızlara gelsin.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Bir alkışta dün akşam Temde önüme kırıp makas atan 1cm farkla kurtaran HM plakalı beyaz Kaşkai'ye gelsin.
bir alkışta , misafirlikte gidilen apartmanda 'acaba bu ışık mı yoksa zil mi??' duygusuna kapılanlara![]()
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Bir alkışda 2013 e girmemize rağmen her trafik ışığında yanıma yanaşıp bu motor kaç yapıyor, nekadar yakıyor diye soranlara gelsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)