Kendime 2005 model bi new bettle aldım fakat aracıma coilover almak istiyoum ***** bu aracın pek parçası yok vw'gende başka hangi araçlara karşılık geldiğini öğrenmek istiyorum. Teşekkür Ederim
Kendime 2005 model bi new bettle aldım fakat aracıma coilover almak istiyoum ***** bu aracın pek parçası yok vw'gende başka hangi araçlara karşılık geldiğini öğrenmek istiyorum. Teşekkür Ederim
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
o araba ortak bir platform da üretilmedi diye biliyorum o yüzden parça muadili bulabiliceğini pek sanmıyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
usta işin çok zor. almanya'da tanıdıkların varsa oradan dene kesin halledersin diye düşünüyorum. denk araçlar varsa bence en temiz serviste öğrenirsin bunu
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
öyle soruyorsan tabiki A4 (PQ34) platformunda yapıldı..
Audi A3 Mk1 (8L)
Audi TT Mk1 (8N)
VW Golf Mk4/VW R32 (1J)
VW Bora/Jetta IV (1J)
VW New Beetle (1C/1Y/9C)
SEAT León Mk1 (1M)
SEAT Toledo Mk2 (1M)
Škoda Octavia Mk1 (1U)
Bunlara bak derim jantta coil de ortak olabilir bunların biriyle..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim bildigim senin aracın mk4 golf ile aynı platform onun coilleri sana olur diye dusnuyorum, google'a bir yazdım Do mk4 coilovers fit a Beetle? - uk-mkivs surdada sormus amca olurmu diye olur demisler
kw coiloverlar mevcut beetle lar için. aslında parçası da bol ama türkiye de bulmak çok zor hepsini yurtdışından getirmeniz gerek.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Almanyada 80euro ymuş kanka
Şaka bi yana kesin ortak platformda üretilmiş bişeyler vardır araştır iyice![]()
kendimde öyle düşünüyrdum bu konuları iyi bilen bi web sitesi yapsak baya ziyaretçi toplar
Fiorinoyla corsa d coilover aynı![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kanka pazartesi aydoğanlara çöreklenekde ordan bakalım kurcalayalım akşamda coil bulalım gidip alalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)