Hava türkiye geneli kar yağışlı ve dışardaki hayvanlar yiyecek bulamıyor bunun için dışarda kuşlar için önce bayat ekmekleri,buğday,pirinç gibi yiyecekleri pencerenin önüne koyalım.Boyat ekmekleri ıslatıp koyarsak bile onlarada bi faydamız olur.
Hava türkiye geneli kar yağışlı ve dışardaki hayvanlar yiyecek bulamıyor bunun için dışarda kuşlar için önce bayat ekmekleri,buğday,pirinç gibi yiyecekleri pencerenin önüne koyalım.Boyat ekmekleri ıslatıp koyarsak bile onlarada bi faydamız olur.
Ben öğlen ekmeğini yemeyen çalışanların ekmeğini toplayıp ufak parçalara ayırarak camın önüne koyuyorum martılar savaşa geçiyorlar valla
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Bundan daha önemli bir konu var.Bu soğuk kış günlerinde önce sokakta yaşayan evsiz vatandaşlarımızı düşünelim onlara yardım etmeye çalışalım.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
bütün yaz balkonumuzda su kabımız vardı şimdi ise buğday tanelerimiz
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
güzel bir konu tebrikler +++
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şuan apartmanda kapımın önünde 3 tane kedi yatıyo eski ayakkabılarımın üstünde aldım içeri. Bide kedi maması aldım lavuklar kapıyı çalıyo![]()
enough ?
Iyide kuslar soguk havada ucmaz ki : ) karga ve marti disinda..
Koycagniz ekmek bugday blabla
Ztn soguktan donucak..
- K -
________
Dr.Ecu
Kesinlikle katılıyorum ben güvercin besliyorum.Kendi kuşlarımı yemleyip içeri aldıktan sonra dünyanın yemini yığıyorum bir grup serçe geliyor arkasından kargalar deli gibi acıkıyorlar sularıda var onlar mutlu ben mutlu
sizlerde lütfen duyarlı olun özellikle böyle zor kış günlerinde.
ben buğday alıyorum her sabah işe giderken kuşlara akşamdan kalan yemekleride kedilere bıraktığım belli yer var her sabah bekliyorlar.
Bu kuslar acaba internet yokken kislari nasi karnini doyuruyodu![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)