İşte kullanmak için aldığım 207 diesel,Evdeyken hazır yıkıyım dedim sonrada alelacele foto çektim,pek iyi olmadı mekan ve açılar fln ama kusura bakmayın
![]()
İşte kullanmak için aldığım 207 diesel,Evdeyken hazır yıkıyım dedim sonrada alelacele foto çektim,pek iyi olmadı mekan ve açılar fln ama kusura bakmayın
![]()
AyB
iş için bence ideal![]()
valla iyi söyledin
not;
1)Tavandakileri ben takmadım ! benden önceki sahibi akmış ve saolsun yapıştırtmış,çıkması için boya yemesi lazım tavanın o yüzden o kalmak zorunda
2)Arabayı alçatmıyorum 3,5luk taktım çünkü araba izmit-çorlu arası geziyo ve yollar malumunuz cadde gibi değilyoksa benim yükek arabam zaten olmamıştır
![]()
AyB
İş arabası filan ama güzel duruyo..
üst çıtalar ses yapmıyosa görüntü güzel bence..birde jant kenarları kırmızı olsa nası olur?
hayırlı olsun yakışıklı![]()
www.honda-tech.com
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim
söylem 1 ; Olum ben seni bi c.tesi gecesi püfür püfür cadde turundayken gördüm
söylem 2 ; Yaldır yaldır gidiyosun diyosun aramızdaki beygir farkı benim arabam x 3 = sennasıl gidebilirim
söylem 3 ; Cam filmlerm en açığı polisle bu arabaylada uuraşamam görürorm heryeribi ön cama yaptrcam ama oda en açık.. yani sorun arabada değil bende ozmn
![]()
![]()
AyB
Maşallah .
pug dan kurtul artık yeter a.k. hyrlı olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)