Gerçek mi acaba
Meet the noPhoto - YouTube
Gerçek mi acaba
Meet the noPhoto - YouTube
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
çok secret gözüktü nedenseyapılabilir aslında sistem karmaşık değil algılayıcıyla beraber aktif oluyor
vardır yani bence![]()
Sensör o flaşı algılayacak da, sonra kendi bünyesindeki flaşları plakaya çakacak da, çok hızlı bir işlemcisi olması lazım
Sanmıyorum gerçek olduğunu.
Sonra neden eds mektubu geldi dersiniz, bizim kameralar flaşlımı arkadaşlarayrıca odaklarken algılıyor flaş patladıktan sonra değil
![]()
Aynı bu sistemdeki gibi flaş sensörü üreten firma gelsin beni de .....![]()
Böle birşey olamaz arkadaş. hangi ara hangi elektronik devre flaşı algılayacak ta algıladıktan sonra devre yollarından LED aydınlatmalara kadar iletecekte lambalar yanacak plaka kapanacak?![]()
Flaş çakma süresi ortalama 0,5 sn'dir. Algılayıcı içeren elektronik devrede de o 0,5 sn içinde flaş olduğunu LED'lere iletecek o LED'ler de yanacak. Ölme eşşeğim ölme...IOS'ta yok öyle bir işlemci
![]()
Sensör yerine LED'ler hep açık dursa insan gözünün algılayamayacağı şekilde çok daha kullanışlı olur. Araştırmıştım bu konuları EDS'ler çoğalınca.
Yada;
smart car Automatic Retractable License Plate Mount - YouTube
Veya;
Stealth License Plate (Euro Ver.) - YouTube
Yada;
GhostPlate 2.0 Licence Plate Cover - YouTube
En mantıklısı da bu,
PHOTOSTOPPER Works ? Watch this video! Update 2-2012 DOES NOT WORK! Don't waist your $ - YouTube
Mobeselerde çok kaliteli kameralar kullanılıyor. Yani böyle bir durumda ışıklara gelmeden önceki kaydınızı bulurlar, cezayıda eve yollarlar![]()
men dakka dukka.
Sahtekarlığa kadar yolu var, değmez benceKaldı ki Appler bile polislerin en üst gündemindeyken
![]()
ride or die
Yasasin freedom
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye