arkadaşlar motor kulağına çözüm bulan var mı? ne gibi işlemler yapmalıyız. kimisi tempra kulağı diyor, kimisi 307 şanzıman kulağı diyor. civata kırmaktan bıktım. 10 olmuştur kırdığım![]()
arkadaşlar motor kulağına çözüm bulan var mı? ne gibi işlemler yapmalıyız. kimisi tempra kulağı diyor, kimisi 307 şanzıman kulağı diyor. civata kırmaktan bıktım. 10 olmuştur kırdığım![]()
wiseco piston
pt52
13.61
simota cai
ss orta susturucu
ss magnum son susturucu
BAŞTAŞ PERFORMANCE
yanlış hatırlamıyorsam partner takıyorlardı
306 gti kullanılıyor genelıkle ama
daha saglam bısı istersen
o cıvatanın biraz daha buyuk saglam olanını alıp hatta cıkma arp fln de olur
delıgını buyutup takmak
ben oyle yaptım sorunsuz sıkıntısız kullanmıstım yıllarca
8lik civata kullanılıyor üstünde biliyosunuz.10luk yapsak et kalınlığı incelir diye yapmadık. eğer öyle büyütüp sıkıntısız olacaksa yapayım kurtulayım bu dertten
wiseco piston
pt52
13.61
simota cai
ss orta susturucu
ss magnum son susturucu
BAŞTAŞ PERFORMANCE
106 ve saxoların en cok kırılan yeri galiba bu kulakların bağlantıları bide daha kalın bir cıvata kullanmıştık uzun süre idare etmişti.
partnet 206 306 vs farketmez büyük tip şanzıman kullanan araçların şanzıman kulağını alıcaksın birde boyu uygun 12 metrik alyan başlı civata
orjinal motor kulagına bağlı aluminyum parçayı 12 m somunun geçiceği şekilde delip civatayı altdan takıyosun üzerine ileri geri hareketi tahtidleyen yine pilastik 8 şeklindeki parçayı onun üzerinede 306 kulağını takıp en üstden fiberli somunla sıkıcaksın bidaha kırılmaz unutmadan bu kulak tamamen pilastik sen üstden sıktikça altdan esniyo bu sebepden kulağın içine civatanı etrafına geçicek şekilde tornacıda boşluk alıcı yaptırmalısın project car kısmında benim eski arabanın konusunda resimleri var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)