Arkadaşlar aracım şu an orjinal saç jantları ile duruyor.Yakın zamanda jant alacağım fakat çok kararsız kaldım.15 jant ve lastik için fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Aklıma ilk gelenler; Spoon Hyper Silver - Rota flashback - Rota RB black
Arkadaşlar aracım şu an orjinal saç jantları ile duruyor.Yakın zamanda jant alacağım fakat çok kararsız kaldım.15 jant ve lastik için fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Aklıma ilk gelenler; Spoon Hyper Silver - Rota flashback - Rota RB black
Bak bitti bile…
BBS takamam ef için maleseffakat göbeği siyah birde beyaz olanı seviyorum ama düşünmüyorum aracım için teşekkür ediyorum.
Bak bitti bile…
aa onu sattım ben renk değiştirdim yine ef bu kez gri ilk sahibinden amcadan ef var şimdi![]()
Bak bitti bile…
Teşekkür ediyorumJant lazım kararsızım sadece sonradan keşke bunu alıp taksaydım demek istemediğim için yardım lütfen.
Bak bitti bile…
fatih 13 şu an üzerindekiler çok ufak ve gün geçtikçe ufalmaya başladıhiç aklımda yoktu ama görünce beğenmedim değil hani şok şok şok BBS 7X15 4X100*114.3 SİLVER nasıl olur tamam sıradan ama bunlar yeni 7X15 birde 35 ET var dışarıya taşma yok
Bak bitti bile…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)