User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Citroen C3 1.4 HDI 16V ve Ankara

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Citroen C3 1.4 HDI 16V ve Ankara

Merhabalar konu için online moderatör göremedim izin isteyecektim ama yanlış yerdeyse taşınabilir tabi, kusuruma bakmayın.

1 hafta kadar önce "uyurken" arabamı sattım Şu an evde araç gereksinimi var ve ben 28 Ocak'ta yurtdışına gideceğim. Çok şükür arkadaşlarım zor zamanlarında araçlarını esirgemedi ve ben araç alamasam bile esirgemezler Allah razı olsun hepsinden.

Haftaya vizemi almaya Ankara'ya gideceğim ve orada bir hiç aklımda olmayan bir araç beğendim. Öncelikle Corsa arıyordum 4 kapı ihtiyacından dolayı vazgeçtim, sonra Polo dedim donanım yoktu, İbiza dedim bugün hüsrana uğradım ve en sonunda cam tavan olması şartıyla 92 Hp'lik C3'te karar kıldım. Hem çok az yakması hem donanımı hem de motorunun yazılımla vs. baya hoş olduğunu öğrenince iğrenç kadranı ve "yumurta kasa" görünümü şu an hiç önemli değil.

Önceliğim, C3'te ve bu motorda kronik sorunlar var mı? Bildiğiniz şeyler nedir? Nelere dikkat etmem gerekir? Eğer koş arabayı al diyor iseniz, bana Ankara'da önceden araca bakabilecek bir abim, kardeşim ve hatta ben Adana'dan birini muhtemelen yanıma alamayacağımdan bana orada araç alırken yol gösterecek, yardım edecek, servise veya güvendiği bir yere götürüp araca baktırabileceğim, kazıklanmamam için de Ankaralı'yı anlayabilecek birine ihtiyacım var. Bu iş için Salı veya Pazartesi'yi düşünüyorum.

Araç Yenimahalle/Gazi Mahallesi'nde görünüyor. Rıza Ulucan Otomotiv. 3 parça boyalı(2'si sağ arka çamurluk ve kapı idi, diğerini hatırlamıyorum),120.000'de, gri.

Linki de burada;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1364200/detay/

O kötü çıkarsa bu da elimiz boş dönmesin şansı...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11347142/detay

Teşekkür ederim, benden önce davranıp araba almazsanız çok sevinirim

Olur da yardım etmek isteyenler olursa numaram 545 264 yetmişüç 47
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğeri kaput doğuş. c3 fiyat donanım olarak bence lider. umarım alternatif gelir...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk çıktığında sıfır aldık 92lik 180bin km boyunca kullandık tek civatası bile değişmedi hatta debriyaj setini bile yenilemedik servistekiler bile anlam veremedi inanılmaz az yakıyor çok iyi yol tutuyor biraz sert konfor olarak ama çok keyifli bence. kesinlikle tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğeri kaput doğuş. c3 fiyat donanım olarak bence lider. umarım alternatif gelir...
    yanlış hatırlıyor muyum diye düşünmüştüm ama evet öyleymiş. Acaba komple kaput mu yoksa ucu falan mıdır..

Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk çıktığında sıfır aldık 92lik 180bin km boyunca kullandık tek civatası bile değişmedi hatta debriyaj setini bile yenilemedik servistekiler bile anlam veremedi inanılmaz az yakıyor çok iyi yol tutuyor biraz sert konfor olarak ama çok keyifli bence. kesinlikle tavsiye ederim
    işte siz sıfır almışsınız, bunlar da sıfır almış bazıları otomobil diye bazıları eşek diye biniyor bir önceki arabamı da Ankara'dan Speed'den aldım, nolacak benim bu Ankara-Galeri sevdam Geçen sefer Umut abi sağolsunlar önden baktı, sonra Mertcan abi, Şeref usta, Kadir abi vs. yardımcı oldu bakalım

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftaya okulum bitmiş olur müsait olursam alım işlerini birlikte halledebiliriz kardeşim sıkıntı değil. eğer fırsatım olursada senin için bakarım araca ama yerini kestiremedim haritadan bakayım yarın sabah bakabilirim belki yol üstündeyse

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süspansiyonları epey sert , konfor arama , motoru atik ve seri , özellikle ilk 3 viteste çok güzel ivmeleniyor , yol tutuşuda iyi denilebilir fiesta kadar olmasada...Her tarafından ayrı ses geliyor(sinirini bozabilir)...İç hacmi göründüğünden daha ferah...Boyutundan dolayı çok güzel manevra yapılabiliyor , girilmeyecek yerlere giriliyor , sokulmayacak yere kafa sokulabiliyor...Ama en nihayetinde bu araç bir fransız aracı , çabuk dökülüyor fransız araçları...2.elini alırken dikkat etmek lazım , test sürüşüne çıktığında veya araca baktığında anlarsın zaten diriliğini...Ama yinede güvenmem ben fransıza...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftaya okulum bitmiş olur müsait olursam alım işlerini birlikte halledebiliriz kardeşim sıkıntı değil. eğer fırsatım olursada senin için bakarım araca ama yerini kestiremedim haritadan bakayım yarın sabah bakabilirim belki yol üstündeyse
    Abi Emek Mahallesi ne kadar büyük bilmiyorum ama ben ablam orada okurken Atatürk Orman Çiftliği ile Gazi Üniversitesi'nin bir kampüsünün arasındaki yerleri biliyorum. Ben de uğraştım da çıkaramadım yerini
    Çok sevinirim, eve arabayla dönmek istiyorum açıkçası. Bir tane daha Ankara'da var C3 o çok sinmedi içime ama onun da linki koyayım ilk mesaja.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süspansiyonları epey sert , konfor arama , motoru atik ve seri , özellikle ilk 3 viteste çok güzel ivmeleniyor , yol tutuşuda iyi denilebilir fiesta kadar olmasada...Her tarafından ayrı ses geliyor(sinirini bozabilir)...İç hacmi göründüğünden daha ferah...Boyutundan dolayı çok güzel manevra yapılabiliyor , girilmeyecek yerlere giriliyor , sokulmayacak yere kafa sokulabiliyor...Ama en nihayetinde bu araç bir fransız aracı , çabuk dökülüyor fransız araçları...2.elini alırken dikkat etmek lazım , test sürüşüne çıktığında veya araca baktığında anlarsın zaten diriliğini...Ama yinede güvenmem ben fransıza...
    Valla yürüyen, motor, elektronik sağlam olsun içteki sesleri ben keserim

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şu sıralar manyak gibi eşime araba bakıyorum
    c3 lerde full den ziyade kaza boya olmamasına bak nitekim diger donanımlar hemen hemen aynı ama şu var satimi biraz zor micra dan bu yüzden vaz geçtim 206 ya bile bakıyorum lpg li sine agbim 1 senede ankarada 40 bin km de yapti araba banamısın demiyor yagını suyunu eksik etme yetiyor
    cam tavan avantaj görebilirsin ama bozuldugu zaman yada cok sert cisim düştügü zaman eksisi cok
    206 roland cross mu nedir ona bak o da cam tavan cok istiyorsan ama lpg takar mis gibi binersin

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haritadan şimdi baktım muhtemel tahmin ettiğim yerdeyse büyük ihtimal bakarım yazarım buraya

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bi arkadaşın annede 2004 model hala 40 binde otm. benzinlisi var doğuş, cam tavanlı olanlardan.

tavan ara sıra (genelde soğuk mevsimde çiğ düştüğü gecelerde) sıkışma yapıyor elektronik bi sebepten ama çözemedik, ne zaman baktırcak olunsa sorun görünmedi haricinde güzel yol tutar, tatlı-sert süspansiyonu var (seversin bence), konsol - bakalitler sert plastik olduğu için biraz ses yapıyor bozuk zeminli yollarda onun haricinde sıkıntısı olmadı. ha bide otm. şanzıman 3. viteste takılı kalmıştı bigün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şu sıralar manyak gibi eşime araba bakıyorum
    c3 lerde full den ziyade kaza boya olmamasına bak nitekim diger donanımlar hemen hemen aynı ama şu var satimi biraz zor micra dan bu yüzden vaz geçtim 206 ya bile bakıyorum lpg li sine agbim 1 senede ankarada 40 bin km de yapti araba banamısın demiyor yagını suyunu eksik etme yetiyor
    cam tavan avantaj görebilirsin ama bozuldugu zaman yada cok sert cisim düştügü zaman eksisi cok
    206 roland cross mu nedir ona bak o da cam tavan cok istiyorsan ama lpg takar mis gibi binersin
    1 haftadır artık gözümü kapattığımda sahibindenin logosunu görmeye başladım Evet onlara dikkat ediyorum abi, yani aslında mavi boyasız var hem de Antakya'da ama durumum elvermiyor.. 2 senedir lpg li accorda bindim, çok şükür yolda bırakmadı ama bence arabanın orijinalinde ne varsa yakıt onu koyacaksın.. Bir de ben yokken 5 ay ablamlar binecek, hani bir şeye ihtiyacı olsa arabanın anlamazlar.. Dizelde sorun çıkarma biraz daha az gibi lpg ye göre.. Bozulursa kırarım ya kasko yapsın Şaka bir yana inşallah olmaz

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haritadan şimdi baktım muhtemel tahmin ettiğim yerdeyse büyük ihtimal bakarım yazarım buraya
    Çok memnun olurum, ben aradım bugün zaten belki hatırlar mesaj da attım gece diye aramadım ***** belki cevap yazmaz..Aslında plakasını ve şasi numarasını alabilirseniz güzel olur hemen sorgulatacağım çünkü.. Eray idi adınız galiba, müsait olduğunuzda bakarken mesaj atarsanız ben sizi arayabilirim numaramı yazdım.

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi arkadaşın annede 2004 model hala 40 binde otm. benzinlisi var doğuş, cam tavanlı olanlardan.

tavan ara sıra (genelde soğuk mevsimde çiğ düştüğü gecelerde) sıkışma yapıyor elektronik bi sebepten ama çözemedik, ne zaman baktırcak olunsa sorun görünmedi haricinde güzel yol tutar, tatlı-sert süspansiyonu var (seversin bence), konsol - bakalitler sert plastik olduğu için biraz ses yapıyor bozuk zeminli yollarda onun haricinde sıkıntısı olmadı. ha bide otm. şanzıman 3. viteste takılı kalmıştı bigün
    Benim bahtımaa tavan kopabilir diye düşünüyorum levo Adana'nın da yolları kaymak kaymak..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kopmaz kopmaz, bizim ana caddemiz komple arnavut kaldırımı yani c3 ün bolca gezdiği yerler..

206 roland ın cam tavanı var ama komple tek parça, açılmıyor, c3 ünki güzel megane 2 hb gibi direk

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kopmaz kopmaz, bizim ana caddemiz komple arnavut kaldırımı yani c3 ün bolca gezdiği yerler..

206 roland ın cam tavanı var ama komple tek parça, açılmıyor, c3 ünki güzel megane 2 hb gibi direk
    Ben zaten 206 gti da görmüştüm öyle açılan aşık oldum

Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi tanıdık ingilizce dersi veriyor abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz iş yerinde filo olarak göralla çalışıyoruz. ufak sınıf tüm fransızları sıfırdan 50 bin km ye kadar kullandım. bi arkadaşında dediği gibi hepsi 40-50 bin yapınca 150 bin yapmış gibi dökülüyor. sağından solundan ses gelmeye başlıyor.

bizim kullanma şartlarımızda pek iyi değil ama alacağın aracında dikkatli kullanıldığını bilemezsin.

donanımlı, kullanışlı ama bence 2. el fransız bakma

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafta içi ofisten çıkmam zor ancak Cumartesi günü ben araçların ikisine de bakabilirim istersen. Baktıracak servis vs konusunda da sıkıntın olmasın ben yardımcı olabilirim o konuda.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapabiliyorsan 1.6 Dizel al, hatta 1.6 ların 110 lukları var , çok az yakarlar ve kroniği fazla yoktur.

1.4 90hp nin turbosu ve enjektörlerinden dolayı tamirci arabası deriz kendisine..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajlısının 1.6'sını al, pişman olmazsın. Bu fiyatlara el değiştirir makyajlı 1.6'lar da. Ben kullandım, trafikte ilk ivmelenmede bir çok araca şaka yapıyor ayrıca bu meretin en azından makyajlısının amortisörleri inanılmaz yumuşaktır, uzun yolda yandan rüzgar alınca arabanın yattığını hissederdim, yay takmıştım, inanılmaz olmuştu. Yakıt olarak da Ankara'da şehir içi, Cinnah'ı, İncek yolu bol olan bir güzergahta 100 km'de 3.8 lt ortalama tutturmuştum. Cam tavanlı olanından uzak dur, kışın ısınmaz, yazın soğumaz arabanın içi, benim C3 cam tavanlıydı, kesinlikle uzak dur derim. Hele bir de 80-90'ı geçince içeriye aldığı ekstra rüzgar sesi kudurtur adamı.
    öyle işte.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)