Arkadaşlar dün hgs kart aldım bugün kurtköy gişelerinde ilk defa denedim fakat hgs kart okunmadı ve cezalı geçiş yaptım.. Şu an ne yapmalıyım başına daha önce böyle birşey gelen oldumu ? Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar dün hgs kart aldım bugün kurtköy gişelerinde ilk defa denedim fakat hgs kart okunmadı ve cezalı geçiş yaptım.. Şu an ne yapmalıyım başına daha önce böyle birşey gelen oldumu ? Yardımcı olursanız sevinirim..
Plakanıza bakıp HGS hesabınız varsa oradan düşüyorlar diye biliyorum.
Bir de üzerinde sadece bir çip olduğundan ses çıkarmıyor OGS gibi, o sizi yanıltmasın.![]()
aynen oyle telefona msj gelmesi lazım su plakalı aracınızdan su kadar bakiye kesildi diye benm bildiğim problem olmuyordu![]()
Gecen haftalarda basima gelmisti bkz ;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...cak-gecis.html
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
bende hgs elime ulaşmadan köprüden kaçak geçiş yaptım, bankadan kontrol ettiğimde köprü geçiş ücretinin düşüldüğünü gördüm.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
İlk geçerken baya yavas olmama ragmen yeşil işik yanmamıstı cıkarkende kacak gecis dedi.
HGS ptt den almıstım.
Vezneden yukleme yaparken orda söyledim form verdiler.İnceleme yapıcaklarmıs ve fazlası hesabınıza geri aktarılır dedi.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Bu sefer baska bi mesaj dah ageldi bu seferde cezalı ucret kesmiş.. 13 tl kesmiş... anlamadım gitti.
Peki bi soruda benden geçen hafta salı geçtim yetersiz bakiye ile sonra sms geldi 7 gün içinde yükleme yapın diye pazartesi sabahı yükleme yaptım ve yine geçtim bu sefer kara liste yazdı hgs çağrı merkezini aradığımda bakiye olması gerektiği gibi ama niye kara liste yazdı onu anlamadım mail attım hala dönecekler geri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)