Arkadaşlar aracımı boyatıcam. Konudan ögrendigim bilgiye göre Cherry red P0KB EKB diye geçiyo fakat boyacı bilgisayar boyası oldugunu ve p3kb ekb diye geçtiğini akrilik düz boya olduğunu söyledi dogru mudur acaba? İstediğim renk tam olarak bu;
![]()
Arkadaşlar aracımı boyatıcam. Konudan ögrendigim bilgiye göre Cherry red P0KB EKB diye geçiyo fakat boyacı bilgisayar boyası oldugunu ve p3kb ekb diye geçtiğini akrilik düz boya olduğunu söyledi dogru mudur acaba? İstediğim renk tam olarak bu;
![]()
Başka alternatif renklere de bakabilirsin.
Örnek olarak.
Ferrari
Porsche
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Boyacıda önerdi ferrari kırmızısı falan diye ama b ildigim canlı olarak gördügüm renkleri tercih etmeye calısıyorum. :/ gercekten zor bi iş cok kararsızım kiraz kırmızı istiyorum aslında ama sarı da aklımı celmiyo degil :S
Rosso Mondiale derim
http://nysportscars.com/car/32534702-4.html diğer resimleri burada
![]()
Hepinize fikirleri için teşekkür ederim kararımı cherry red olarak verdim. Suan bana bu rengi tam kodu lazım p0kb ekb diye bi renk olmadıgını p3kb ekb oldugun söyledi boyacı fakat o da sanırım kiraz kırmızı degil? :S
Bu işine yarar mı ?
Peugeot Paint Codes from 1997 MY
Sonra bu var bir de.
106 GTi Renge Göre Üretim Yılları ve Renk Kodları Kaynağı - Peugeot 106 GTI
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yıllar önceki konuyu hortlattım sanırım ama bende arabamı boyatacağım acaba kiraz kırmızısı renginin tam kodunu bulabildin mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)