Merhaba arkadaşlar,
Honda City 2006 156.000 km'de
110.000 binde lpg takıldı
-Yeni yılda bulgaristan'a gittik araba ile orda fulledim gazı ve araba 2bin - 2bin beşyüz devir arasında sanki tekler gibi gaza basınca sanki gaz biter gibi sallanıyor araba ileri geri
Dedim herhalde gaz filtreleri tıkanmıştır,benzinde deniyeyim dedim benzinde yapmadı
Kış felan derken 1-2 hafta araç kullanılmadı dün bugün çıkarttım, avcılarda gaz bitti benzin var diye benzinde süreyim biraz dedim;
fakat aynı sorunu benzindede yaptı 1 kere daha fazla yapmadı baya bi denedim alt devir kullandım
Lpg'de daha çok yapıyor
Bütün ileri viteslerde 2bin- 2binbeşyüz devir arasında yapıyor. Devir saatindede yukarı aşağıya oynuyor hızlı bi şekilde araba bi yavaşlıyo bi hızlanmaya çalışıyor :S
Acaba problemi nedir nereye göstermeliyim ne gibi hastalığı vardır öncelikle burda sorayım dedim...
Teşekkür ederim
Edit : Ekleme yapıyorum
Birde mesela soğuk havalarda çalıştırıyorum sabahları veya motor soğuk oldugunda 3-4 dakika çalışıyo yerinde benzinde hareket ediyorum bi süre sonra LPG'ye geçiş yapıyor.
Lpgye geçtiğinde mesela 1. 2. vites felan gidiyorum mesela kırmızı ışık yandı normal bi şekilde boşa atıyorum araba stop ediyo araba.