Bu aksam aracım calısırken yakıt koydurdum ama mazot ıbresı kalkmadı ? Ilk defa calısırken yakıt doldurdum sızce normalmı yoksa yakıt konmasa bana fıs vermezler dıye dusunuyorum yorumlarınızı beklıyorum
Bu aksam aracım calısırken yakıt koydurdum ama mazot ıbresı kalkmadı ? Ilk defa calısırken yakıt doldurdum sızce normalmı yoksa yakıt konmasa bana fıs vermezler dıye dusunuyorum yorumlarınızı beklıyorum
AP Type-R
araç çalışırken yakıt koyulmaz depo görmez yakıtı mecbur o yakıt bitene kadar gidin sonra stop edip doldurun![]()
Belli miktarı geçmezse algılamıyor, eskiden 20 liraya baya yükselirdi zam zam nereye kadar![]()
Araba Peuegot ve 2003 üstü ise gayet normal bu durum. BSI beyni araç çalışırken mazot değişikliklerinin yokuş yada başka bir sebepten olabilecek hatadır diye kale almaz. Ayrıca 6 lt den az yakıt alırsan ibre gene oynamaz. 6 lt yakıt al sadece kontağı kapatıp aç. Tekrar 6 lt yakıt al tekrar kontağı kapat aç bu şekilde depoyu fulle istersen ama her 6 lt de bir kontağı kapatıp açarsan arabanın benzin ibresi hiç kımıldamaz full e gelmez.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çalışan ya da kontak açık araçlarda yakıt alırken ibre oynamaz. Yakıtı aldıktan sonra kontağı kapatarak yeniden açarsanız ibre doğru yeri gösterir. En azında focus larda öyle
98 model peugeot 106 da, yokuş yukarı gidince depo azalıyor, yokuş aşağı gidince artıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)