Arkadaşlar bi süredir çalıştığım firmadan ayrılıp , evlenmeden önce yaptığım işe geri dönmeye karar verdim.Ama bu sefer ufakta olsa güzel biyerde bi ofis ; şirket yada firma , artık her neyse ; prosedür açısındanda bir ciddiyetimiz olsun istiyorum.Mevcut sabit müşterilerim için böyle şeylere gerek yok ama dışarıya açılırken daha ciddi ve cesaretli olabilmek için gerekli.
Yapılacak faaliyet şu... inşaat firmalarına , uygulayıcı firma veya mimarlara ; müşterilerine sunup işi alabilmeleri amaçlı yapılacak 3boyutlu görsel sunum.Yerine göre de irtibatımın olduğu uygulama ekipleri ile içmimari hizmeti.
Bu ikisi için enn basic seviyede hangi şirketi kurmam lazım , yada firma mı?şirket yada firma arası fark nedir? Hem açılışta hem de ilerki süreçte nerelere ne kadar ödemem gerekir?sigortam , vergiler vss bilmediğim kalemler ile ; kar etmez , fatura kesmez isem aylık takribi ne kadar gider?Aklıma geldikçe sormaya devam edicem yine.Bilen veya bu işlerin içinde olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.