1.5 sene önce 68binde 1 parçası değişmiş halde severek aldım şuanda 78binde araçta hava filtre kiti komple krom borular falan 18inç jant eibach 3.5 pro kit yay var orta seviye ses tesisatı var olumlu olumsuz yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
![]()
1.5 sene önce 68binde 1 parçası değişmiş halde severek aldım şuanda 78binde araçta hava filtre kiti komple krom borular falan 18inç jant eibach 3.5 pro kit yay var orta seviye ses tesisatı var olumlu olumsuz yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
![]()
marşbiyeli sen mi aldın maşallah spoiler de lazımbursada adam gibi fiberci olsa yaptıracamda beceremezler diye hiç uğraşmıyorum
sağol kardeşim![]()
Araç çok temiz görünüyor bir ara park sensörlerindeki boyayı yenilerseniz çok daha iyi olacaktır kazasız belasız![]()
Kocaman maşallah. Yakın zamanda canlı görürüz artık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah arka logoyu takmayı düşünmelisiniz bence de![]()
araçtan genel olarak memnun musunuz ? ya da şikayetci olduğunuz bi nokta var mı ?
Maşallah güzel duruyor. bende bir ara çok niyetlenmiştim hatta kalkıp İzmir'e gittim almaya.. 1parça boya diye gidip şaseler işlemli çıkınca soğudum vazgeçtim almaktan ama içimde ukte kaldı.. Kazasız belasız sürüşler
.
- Araca masallah, arkdaslarında dediği gibi, Jantlar biraz değişik geldi benimde gözümeArka logo ve yazılarıda takınca cuk olur. Güle güle binersin insallah
#KGdetanirlar
şikayetçi olduğum konu camlarda daha önce ki sahibi film çektirmiş onlar yapılırken kapı fitilleri kırılmış bazen ses yapıyor ve tavan monitörü takmış kullandığın zaman ayna kapanıyor arkası gözükmüyor araçla ilgili genel olarak güzel orta seviye bir araç derler ya bu paraya bu kadar aynen o hesap![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)