Istanbulda VAG-COM dan Q7 alcalticak, vede baska seyleri ayarlicak bi yer varmidir, Mesela LED isiklarin tam parlaklikta kalmasi farlari acinca veya amerikan park vs., Tesekkurler simdiden bilgi icin
Istanbulda VAG-COM dan Q7 alcalticak, vede baska seyleri ayarlicak bi yer varmidir, Mesela LED isiklarin tam parlaklikta kalmasi farlari acinca veya amerikan park vs., Tesekkurler simdiden bilgi icin
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Guncel, Ayrica v12 tdi gorunume cevircek yer varmidir acaba?
VagCenter burdan ömer bey ile iletişim saglayabilirsiniz, yardimci olucaktir...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>>
Ender Elektronik çözebilir
#eksikpazar
Tesekkurler beyler, Benim icin deil abim icin lazimdi o istanbuldada yonlendiririm onu![]()
Apo Usta Var Şirinevlerde Servislerin İşlerini Yapar Genelde Baya Başarılı Rakamlaroda Çok Hesaplıdır Bir Ayara 100 Lira İstemez
yenı konu acmak ıstemedım o yuzden konuyu hortlatıyım dedımankarada vagcomdan anlayan yer lazım sıteye tıklıyorum gırmıyo tavsıye edebılcegınız bıyer varmı? focus 2 de yol bılgısayarında anlık tuketımı acıcak?
ford focus 2 anlık tüketim |
burda buldum ...vagcomdan bu anlık yakıt tuketımı ankarada acabılıcek bı usta varmıdır?
Beyin Tamiri,Motor Beyin Tamiri, AirBag Beyin Tamiri, ABS Beyin Tamiri, Kilometre, Radyo Kodu, Immob - H G OTO ELEKTRONIK
şaşmazda kaya radyatörü biliyorsan onların arka tarafına doğru düşer
evet calısıyomus abı benım focusta sadece anlık yakıt acık degıl onuda obd den baglanarak acılıyomus sadece onu actırıcam zaten yardımcı olabılırsen haberleselım
bı göz at istersen:Elm 327 Kablosu Ile Focus'Ta Ekstra Özellikleri Aktif Edilmesi - Sayfa 5 - Bilgi Kutusu - Ford Club Türkiye
vag com sizin araçta çalışıyorsa o zaman direk mertcan abinin yanına git ferhat
ben vag com benzeri ford için uyumlu aparat sandım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)