Fotodaki montun birebir replikasını uygun fiyata bulabilirmiyiz istanbul avrupa yakasında mesela bende baklava dilimlisi vardı barborun 35 liraya almıştım birebir imitasyondu bu şekilde 50-100 liraya bulabilirmiyiz
![]()
Fotodaki montun birebir replikasını uygun fiyata bulabilirmiyiz istanbul avrupa yakasında mesela bende baklava dilimlisi vardı barborun 35 liraya almıştım birebir imitasyondu bu şekilde 50-100 liraya bulabilirmiyiz
![]()
dediğin fiyatlara bulabileceğini sanmıyorum. nette var bikaç ilan örn : http://www.sahibinden.com/110819985
not: outlet mağazasında 760 lira piyasada 250-300 civarına satıp orjinal diyenlere de inanma![]()
Bagdat caddesi civarinda outleti vardi Barbour'un.50-100 lira degildir ama piyasanin yarisidir en az.Ben zamaninda icinin yunu ile yari fiyatina almistim oradan (Yil 2006).
hmm teşekkürler cevaplar için replikası bile pahalı yaw![]()
replika degil,çakma bile zor o fiyata.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ben soylenen fiyata almistim gecen sene bakimi balina yagi ile yapiliyor kuru temizlemesi icinde guzel bir para verdim daha gecen ay.bize de yazik.enayi yerine koyulmak hic hos degil![]()
bi ara çok moda oldu 70 80 e sakaryada çark caddesinde tüm fasoncularda vardı.ben o zamanlar lise 1 e gidiyordum![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
şu montun kokusuna lise zamanımdan beri ayar olurum
sabah sabah okulda herkes giydiğinden hiç çeklimezdi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu mont + lewis pantalon + buffalo bot yada timberland bot resmen okul uniformasi gibiydi bakirkoy - taksim e vs vs nereye cikarsan cik en az 1000 tane tip gorurdun paul shark celik ormelerde unutulmaz tabi .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)