Herkese merhabalar;
İsmim Barış, hondam.com a uye olan arkadaslar tanıyacaktır,diğerleri ilede tanışıcaz artık, 91 HONDA CRX (06AS9595) kullanıcısıyım,Ankarada yaşıyorum GOODYEAR bayisiyim vede BAŞKENT ÜNİ. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ nde okuyorum...
Herkese merhabalar;
İsmim Barış, hondam.com a uye olan arkadaslar tanıyacaktır,diğerleri ilede tanışıcaz artık, 91 HONDA CRX (06AS9595) kullanıcısıyım,Ankarada yaşıyorum GOODYEAR bayisiyim vede BAŞKENT ÜNİ. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ nde okuyorum...
Hoşgeldin![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Hosgeldin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
way ortaım redpunk ımda burdaymıs
hosbulduk merhabalar...
hoşgeldin barıs ben senı bılkente sanıyodum ama
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Selam Hosgeldin.
İyi forumlar dilerim.
Sen sanırım S4 Sanzumanlı integralar 1.viteste 100 yapıyor diyen arkadastın dimi
yoksa yanılıyor muyum o senin yakın arkadasin abin vs miydi?
KA Style
Merhabalar;
Hayır o ben degıldım ben tımucın in arkadasıyım,Doruk lar fln bizim müşterimiz olur onların teg inide yakından biliyorum öyle bir şey iddia edicek biri değilim (bu ıkı ısmı bıldıgını bıldıgım ıcın örnek veriyorum) ben ordakı muhabbette ortamı sakınlestırmeye calısırken,forum un butunlugu bozulmasın dıye çabalarken sebebsız yere senden ve arkadaslarından hakaret yıyen kısıyım,onu iddia eden "brkkksln" dı... Benimle pek alakası yoktu yani olayın aslında
hoşgeldin Barış....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)