evet arkadaşlar buzdolabı alıcam konuyu en uygun yere acmak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu konuda kitlenmez inşaallah..
evet arkadaşlar buzdolabı alıcam konuyu en uygun yere acmak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu konuda kitlenmez inşaallah..
CM MOTORSPORT..
KG57NS50NE
sıemens ben 4 ay önce aldım hem şık hem çok kullanışlı bütcen nedir bilmem ama tavsiye ederim
PowerTune
bosch üstüne tanımam
altı dondurucu üstü normal aldım annemler bune len dedi ama bana çok kullanışlı geliyor.
takıtımda var eve ilk girdiğimde mutlaka buzdolabını açar kapatırımkırıklık işte
hatta misafirliğe gittiğim yerdede bazen yapıyorum
GOT DİESEL&TORK
2 tane kapısı olacağına 4 tane kapısı olsun... fındık kadar turbosu olsun.. 4 çeker olsun.. bu konuda diğer konu gibi olsun![]()
bende alıcam arçelik beko bakıyorum takipteyim konuyu
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
buzdolabı konusunca cıddıysen siemens almanı onerririm fiyat performans olarak ıyıler
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
valla ben çok araştırdım gerçekten öyle bir takıntım var. misafirliğe bile gitsem tok bile olsam açar bakarım
evlenmeden önce çok araştırdım servis ağı olsun kalitesi ve fiyatı olsun bosch markayı seçtim.
dondurucu aşağıda no frost yukarıda.
beyaz eşyacı spot işi yapan arkadaşım söyledi çok fazla elektronik almayın çünkü alırken ucuz ama garantisi bittiğinde elektronik parça buzdolabından pahalı oluyor demişti.
özelliksiz olmasını tavsiye ederim bide spottan al derim bursadaki media markt en ucuz biziz dedi 3te 2 fiyatına aldım
GOT DİESEL&TORK
yazık yazık nediyimki adam düğünüm var dio ya size inendırmak için davetiyemi yollaması lazım
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
fiyat aralığın yok
kaç kapılı bilmiyorsun
marka kısıtlaman yok
ankastremi beyazlardan mı hiç bir seçimin yok.
git bunu al tavsiye ederim o zaman
kartlara kampanya da yaparlar...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)