Bugun sonunda jant ve lastiklerimi siparis ettim...
5 tane BBS RX 17X9 28mm offset
4 tanede 275/40/17 Falken Azenis RT-615
![]()
Bugun sonunda jant ve lastiklerimi siparis ettim...
5 tane BBS RX 17X9 28mm offset
4 tanede 275/40/17 Falken Azenis RT-615
![]()
bu azenıs ten banada lazım olm mustange hıcbbs takılırmı len sende acayıp adamsın haaaauhauha hayırlı ugurlu olsun cansıkıntısından yakma lastıklerı
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hahaha, napalim fakiriz paramiz BMW ye VW yetmio, bari BBS alalim da biraz BMW/VW hasretimizi giderelim dedimM_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
RT615 ler nisan ortasina kadar backorderda a.k.....
yok saka maka bende bbs dusunmedım deıl cok gusel bı model ama advan rg2 fıyat aldım yaz ortası takarım ınsallah 1825 doalr azenısıde alırsak taam![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
jantları begenmedim acıkcası ama tabi bu is zevk meselesi hayırlı ugurlu olsun gule gule eskit.
walla hyrlisi olsun simdidenM_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
![]()
maşallah hayırlı olsun ben severim bu modeli yakışacagına da eminim ama sana bişey sorcam
önleri neden 8 yada 8.5 almadın yani yormasın aracı 4 lastik te aynı
bide mesela ben şimdi arkalar 9.5 aldım ama lastik net ölçüsü 265
sen 9 almışın lastik 275 üzerine taktınmı lastikleri nasıl durdular
yada sana bu ebatları lastikçimi önerdi?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hayırlısı olsunn..çok güzel jant
Hayirli olsun mani guzel gunlerde kullan .
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Hayirli olsun mani güle güle kullan![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hayırlı olsun manimillion![]()
Eywallah, tesekkur ederimminiks Nickli Üyeden Alıntı
Bende umarim guzel durur
Yok lastikleri kendim alabildigim kadar genis aldim (arabaya sigacak halde)... Daha genis lastik = daha fazla yol tutusu.
Onleri neden daha kucuk almamamin nedenis ise, staggered setup yapinca, yani arkaya onden daha genis jant + lastik takinca, arabayi direk "understeer" e setup yapmis oluyorsunuz, bu kotu bir sey degil, ama pistin etrafinda en hizli sekil degildir, bunun disinda lastikleri rotation yapamiosun, yani lastiklerden maximum omur alamiyorsun. Ama 4 jant ve lastigin ebati ayni ise, ondekileri arkaya, arkadakileri one takma gibi sansin oluyor bolecede lastiklerden maximum omur alabiliyrosun.
Saol gorkem, ama her donut dan sonra agliyasim gelcek hahaha lastikler cebimde kucuk bir delik actidagrkm Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)