***** 14 şubat geliyo hemen hemen her 14 şubatta bugünü çıkaranın kulaklarını çınlatmışızdır![]()
bu ***** günde ne alsak sewgilimiz ayrılır bizden
şaka bi yanada ne alsak acaba![]()
***** 14 şubat geliyo hemen hemen her 14 şubatta bugünü çıkaranın kulaklarını çınlatmışızdır![]()
bu ***** günde ne alsak sewgilimiz ayrılır bizden
şaka bi yanada ne alsak acaba![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
22 Şubat yıldönümümüz. 1 taşa iki kuş vurmak lazım. Öneriler bekliyoruz konuyu takipteyim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
matkap ıyıdır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ya bir de bu konuya giren çıkan çok olur aklıma bi şey takıldı sorayım..
kimi siteler 59 TL + %8 kdv falan yazmışlar en son siparişi tamamlarken 63,72 tl gibi de abuk subuk fiyatları geçiriyorlar.
Türk ticaret kanununa göre ürünü ilk andan itibaren kdv dahil fiyatıyla sunmak zorunluluğu gibi bir durum söz konusu mu?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
aslında yazcaktım yazamadım, biz stresi barkında attığımız için seni afaroz etmediler.. şanslısın bi yandan.
hediyeye gelirseeek, tabiki kırmızı![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Yaa hep biz düşünüyoruz kızlarda acaba diyorlar mı![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Yaa abi ne biliyim , verdiğim pırlantayla veya maddi açıdan değerli bir hediyeyle mutlu olacaksa bu kız , bana ters geliyor bu olay...(zaten öyle kızla işim olmaz)Yada bana niye o hediye vermiyor , o hediye vermediği halde ben yine mutluysam , ama o hediye almadğı için mutlu değilse nerede bu habire zırvalıdıkları ama her fırsatta söyledikleri kadın-erkek eşitliği ?
devamı varsa, altın al , ilerde kolay bozdurursunarabanın parçalarına harcarsın
![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
İmzamda belki aradığınızı gerekli başlık altında bulabilirsinizsiteye herzaman gerekli yardımı yaparım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)