Windows 7 de sorunsuzca çalışan internete bağlanmasında sıkıntı çıkmayan kullanımı da mümkünse kolay android amulatör arıyorum.
Windows 7 de sorunsuzca çalışan internete bağlanmasında sıkıntı çıkmayan kullanımı da mümkünse kolay android amulatör arıyorum.
pcden androidden biraz anlarımda.
emülatorden kastınız nedir nasıl bir işe yarıcak onu çözemedim???
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
He ya işte pc'den android o android'i windowsda çalıştırmaya yarayan şey emulator değil mineyse ayrıntıya takılmayalım pc de android çalıştırmak istiyorum ama interneti de kullansın aynı zamanda
Ben birkaç emulator denedim pc'de hatta oyun vs açtım ama genelde program geliştiriciler kullandığı için her oyunu rahat çalıştırmadı bazılarını kastı,bazılarını hiç açmadı(YouWave SDK emulator vs) Oyun için düşünüyorsanız beta olduğu için biraz sıkıntı çıkarsada BlueStacks tavsiye ederim.İnternet üzerinden oynanan oyunları da oynayabiliyorsunuz.(Run Mobile Apps on Windows PC or Mac with BlueStacks | Android App Player ).Mac içinde kullanılabilir
şimdi bu dalgametreyi kurdukmu pcye whatsapp for androidi indirip mesajlaşabiliyozmu![]()
aha vurdum voleyi
aynı anda telde calışmasına gerek yok,ama emülatoru kapatınca telde çalışmaya başlıcaktır herhalde![]()
Kullanımı baya kolay zaten büyük kısmı Türkçe Whatsapp,twitter,facebook içinde yüklü geliyor,Pc'nizde ki apk'ları kullanabilirsiniz veya programın içinde aratıp kurabilirsiniz size kalmış ama dediğim gibi beta olduğundan arada kapanabilir,bazen geç açılabilir çok büyük sıkıntı değil yani
konuya aboneyim gencler yarın biraz kurcalayıp neler oluyor neler yapabiliyorum haber veririm![]()
program yükleniyorda kalıyosa silip tekrar yükleyin sorunsuz kurulur
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
BlueStacks App Player - CNET Download.com
burdan indrp sonra güncelle öyle sıkıntı olmuştu bir keresinde eskisini indirip güncelleyince düzeldi![]()
Eğer yükleniyor bölümünde kalırsa program ekle kaldırdan app player'ı silin sonra programı tekrar kurun kısa bir süre data indirip açılır program
Bluestacks.zip
bunu kullanınca sorun kalmıyor dediler içinde net'e girmek için gereken dosya içindeymiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)