yagıslı zamanlarda aracımın ön camı cok buhar oluyor kalorıferı verıyorum ama yınede gıtmıyor varmı çözüm yolu bunun ..elımle sılsemde onumu goremıyorum![]()
yagıslı zamanlarda aracımın ön camı cok buhar oluyor kalorıferı verıyorum ama yınede gıtmıyor varmı çözüm yolu bunun ..elımle sılsemde onumu goremıyorum![]()
www.honda-tech.com
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
hım hıc denemedım dogrusu elma![]()
www.honda-tech.com
Ya o benim aractada oluyor ama siInkiyle ayni problemmidir bilmiyorum. Benim araba iceri su aliyor, kaloriferide verice icerisi oyle bir buhar oluyorki titanicin sevisme sahnesini gerceklestirbilirim. Cam aciyorum bende![]()
74 model sehpa...
www.honda-tech.com
Ayrıca cam içine uygulanan yağ bazlı spreyleri kullanabilirsin.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
hava sirkülasyonu dışardan içeriye olması gerekli.
içerdeki havayı sirküle ediyorsanda klima gazına ihtiyaç var başkan![]()
Seyyar Tayyar
bazı araçların kalorifer peteğinde sızıntı oluşabiliyor belli bir yaştan sonra. o sızıntı yüzünden kaloriferi açınca camdaki buğuyu almak yerine daha fazla buhar yapabilir. kontrol etmekte fayda var.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kimysal ürünleri kullanmayın bi süre sonra comdan arındıramıyorsunuz eğer buğu coksa aracın ıcerısınde camı aralayın 4-5 cm sonra kalorıferi acın son hızda sıcak ayarda bolece buharlaşan hava camdan cıkar ve ıcerıdekı hava kuru kalır bugu yapmaz
hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın
bence
kalorfer petegınde ufak bı delık var yada bı yerlerden kacırıyo
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
cama üflediğine emin misin? belki kapak dönmüyordur. yani en iyi ihtimal olarak
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)