Aracıma cila atıcam pasta&cila ikisi bir arada olabilir turtle wax nasıldır aranızda kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz
Aracıma cila atıcam pasta&cila ikisi bir arada olabilir turtle wax nasıldır aranızda kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz
tek geçerim turtle wax 10 numara bi ciladır. aracıma başka cila sürmedim sürmem. Kesinlkle tawsiye ederim
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
3m, sonax ve turtle wax kullandim. Ayrica turtle waxin nano cilasinida kullandim.
En son uygulamamda turtle waxin koyu yesil kutu olanindan bir kat arkasindan nano olanindan ikinci kati atmistim. Ayni sekil 3 arabaya uyguladik herkes cok memnun kalmisti.
konu yanlış yerde.
turtle wa x gloss guard bulursanız alın.
internet üzerinden collinite marka açılmaları da temin edebilirsiniz . kutusu pahalı gibi gelse de uzun vadede o kadar kalıcıdır ki kat kat ucuza gelir.
bu ara kurumlardaki çoğu kullanıcı "nano" ürünleri tavsiye eder oldu. bu bir seçimdir,fakat en iyisi bu şeklinde yaklasima kendinizi kaptırmayın.
bir ölçü birimi olan nano yu nasıl oldu da turkiyede kaliteli i cila terimini çevirdiler anlamadim zaten. pico yandan daha küçük yani pico cila daha mi kaliteli şimdi
kısaça akliniza yatani alın. nanodan çok aracın yuzeyinde sert bir tabaka ( aquartz sertlik 9-12 arası diyor mesela ) oluşturan urunlere yonellebilirsiniz
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)