arkadaşlar boya için söktüğüm peugeot ve 106 yazılarını tekrardan takcam da sökerken hizalarına bakmadım aceleyle. Herhangi bi hiza ölçüsü var mı elinizde bunla ilgili?
arkadaşlar boya için söktüğüm peugeot ve 106 yazılarını tekrardan takcam da sökerken hizalarına bakmadım aceleyle. Herhangi bi hiza ölçüsü var mı elinizde bunla ilgili?
Honda'larda servis kitapcıgında anlatıyor tam nereye takılacagını ben internetten pdf dosyalarını bulup bakmıştım. Peugeot Service Manuel PDF diye aratırsan bulabilirsin ama anlatıp anlatmadıgını bilmiyorum bi dene istersen.
Örnek resim Burdan bakabilirsin..
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Benimki boyle yapışmadı araba söksem tekrar yapisirmi?
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Keşke bende konu açsaydım![]()
Fabrikasyon bir 106 dan gece el yordamıyla hiza alıp gökhan43 le birlikte yapıştırmıştık az biraz yamukluk oldu cok dikkatli bakınca belli ediyor kendiniŞimdi tarife baktımda baya yaklaşmışız bizde
![]()
Bagaj köşesinden 3 parmak stop üzerindende 2 parmak şeklinde hizalamıştım bende
Sökemiyorumda kaldı o sekilde güzel anlatım valla tebrikler aklımda olsun benimde![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Sökemiycek ne varKredi kartı veya misina tarzı bişeyle sıcak suyla ıslayıp arkasından hafif hafif kaldırın sonra tekrar arkasına düzgünce çift taraflı bant çekip yapıştırın.
peki orjinal yazıları böle parlak nikelaj şeklindemidir _?
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)