Arkadaslar bi abime bosch ariza tespit programi bakiyoruz nereden temin edebiliriz? Fiyat hakkinda bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
Arkadaslar bi abime bosch ariza tespit programi bakiyoruz nereden temin edebiliriz? Fiyat hakkinda bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
elimizde ne kablo ne de emulator hiçbirşey yok kablolarıyla birlikte istiyoruz
Cihaz mı bakıyorsunuz,program mı? Cihaz bende var düşünürseniz pm atabilirsiniz.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
kts 550 bakıyoruz bizhem program hem cihaz
bosch değil ama başka marka bakarım derseniz müşterim var. launch marka
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
donanım haberden Hakan Usta .Kendisi Türkiye Bosch arıza tespit cihazları firmasınndandır.tel:05369491316
Güncel olmayan kts cıhazı bulursanız yazılım ısı cokda problem degıl.Bi sürü para vermeyin.
DynoDynamics in Ecutuned
kts 550 güncel bi cihaz sayılır ve ben sadece arızaa kodu için değil enjektör kelebek adaptasyonlarınıda yapmak istiyorum vuruntuları ölçüp hertürlü detaylarla girmek istiyorum işe o yüzden yani
Ben olsam KTS gibi güncelleme derdi olan, güncellemeyince kullanamadığın, kısıtlı bir cihazdansa, daha esnek, tek seferde masraf yapıp sonrasında ücretsiz güncellemesi olan ve güncellemesen bile kendini kullanıma kapatmayan, mevcut sürümde kayıtlı olmasa bile, aynı protokoldeki yeni modellere bile bağlanmaya devam eden cihazları tercih ederim. Daha küçük, kompakt, kullanışlı cihazlar mevcut.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Autocom var cdp fiyatına göre gayet güzel cıhaz bence.
KTS ıcınde cıhaz güncel tamamda.Son versiyon bosch bir sürü para ıstıyor.Daha eskı versiyon alıp dısarıda güncelletebilirsiniz.
DynoDynamics in Ecutuned
Marellı ecuya sahıp bı 106 gelmedı malesef.Sızınkı marellı ıse buyurun gelın sızın aracınızda denıyelım.Ya da biraz daha beklıyecegız.
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)