Yaklaşık 1-1buçuk saat önce,Bursa yeni otokop civarında,aracıma sağ arkadan vurup kaçtılar.2 araç yarış halindeydi sanırım. bitanesi beni sıyırıp getçi,diğeri kurtaramadı ve vurdu.peşine takıldım ama u dönüşü yapıp uzaklaştı , aracımda basık olduğu için yakalayamadım. polisi aradım geldi. olayı anlattım ve plakasını verdim.bana çarpan araç siyah citroen c5 ama plakadan çıkan gümüş gri bi skoda. plakayıda doğru aldığıma eminim. ck dk yk v.s baktık ama bi sonuç alamadık. bu şekilde de konuyu mahkemeye intikal ettirirsen , plaka yanlış olduğu için mahkeme masraflarınıda sen karşılarsın deyince , memur beyleri gönderdim.plakadan nasıl farklı bir araç çıkabilir ? ben plakayı doğru gördüğüme eminim.bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi ? .aracımın tamponunda ve stopta kırık var. bolca çizikler ve arka panelde ezilme var.çok şükür büyük bişey yok ama olabilirdi de. vurup kaçması içime oturdu.
Uzun lafın kısası , plakadan farklı bir araç çıktığı için polisten bir sonuç alamadık. belki burdan tanıyan gören bilen vardır diye konu açmak istedim.
Citroen C5 siyah renk 16 GK 025