Sayın arkadaşlarım. Emektar 32" lcd Tv im bugün pert oldu. Almışken daha büyük ve belirli.güncel teknolojilere sahip bir Tv almak istiyorum. Konu üzerine bilgisi olan arkadaşlarımın önerisini bekliyorum.
Sayın arkadaşlarım. Emektar 32" lcd Tv im bugün pert oldu. Almışken daha büyük ve belirli.güncel teknolojilere sahip bir Tv almak istiyorum. Konu üzerine bilgisi olan arkadaşlarımın önerisini bekliyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
led projeksiyonlar 100" den bğyük ekranı oluyor, görüntüleri de çok iyi, 3d hd olanlar özellikle
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Tabi tabi led olacak zaten. İşte olmazsa olmaz ne özelliği olmalı? Önerilerinizi ve hatta kampanyası olanları bekliyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi teknosada bugün turuncu indirim var her h.sonu yaparlar zatenvatan bilgisayarda sürekli %25-30 arası indirimde. oraları takip edip güzel aletler yakalayabilirsin. olması gerekenler; smart tv, dahili hd uydu alıcısı, dahili wifi, 3d, full hd, sistem hızı 200 Hz ve üzeri vs.
bu alet iyidir örneğin SAMSUNG 40ES6340 FHD 3D DVB-S LED LCD TV +2 GÖZLÜK - LED LCD TV - Teknosa.com
Seyir uzaklığı 6m bu arada.
42 philips kullanmiyorum ama tavsiyem samsung. ben aldigimda bu fiyata uygun samsung yoktu o yuzden philips almistim
42 lg aldıydım tee ne zaman, oturma odaları için fazla bile...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
46ES7000 evde kullanıyoruz, özellikle harddiskten falan film izleyecekseniz codec sorunu yok samsung'un.Başka marka tv'lerde ses açmama gibi sorunlar oluyor.Kesinlikle 46ES7000 tavsiyemdir.Teknosadan 3000 Tl'ye almıştık 2-3 hafta önce.
6340 serılerı guseldır tabı butcenız elverıslıyse samsung 7000 veya 8000 serısını tavsıye edrım samsung da 3d yı fullhd olarak alırsınız aktıf gozluk kullandıgnz ıcın ayrıca uydu alıcısına d smart modul kartı sadece samsung desteklıyor ve ınternette fılm ızlerken flash destegı samsung ve lg de vardır samsung buradada onplanda lg fılmlerı tam ekran yapamıyor ama samsung yapabılıyor verdıgınız o metreye gore bence 46 ınch super olur Samsungdan sasmayın derım
Abi bende yeni ev dizdigimden baya arastirip aldim 46es8000 butceni asmaz ise kesinlikle ondan al.
Bende ondan alicam salona,bir kucuk ekrani oturma odasina aldim ciddi anlamda cok memnunum hd si 3d si dahili anteni wirellessi filan cidden basarili..
Phillips 47pfl6877 olarak seçim yaptım. Samsunga göre birkaç artısı vardı. 7000–8000 serilerini test ettim, Tv beni elimi fark edene kadar kanser oldum. Bu özellik daha geliştirilmeli. 2 Tv nin 2d3d çevrimine baktık, Phillips daha başarılı. Normal herz değerlerindede aynı şekilde.
samsung bu ekran işini beceremıyor abi.
ben olsam ilk sıraya panasonıc viera , sony , phıllips olarak bir secim yapardım ama panasonıc viera alırdım. günde 8 saat izledinmi ömrü 43 sene olan tek tv
Alcatraz GTI-6
tako samsung s7000 aldık çok memnunuz 46". dediğin gibi değil aslında elide çok rahat algılıyor. görüntü açısından bu sınıftaki tek rakibi lg idi onuda parlaklık kıyaslaması yapınca eledik. diğer özellikleride kendi sınıfındakilerden çok çok iyi..
Benimde aklımda var üst seri bi tv , tamda 40 veya 47 bakıyorum.
Geçenlerde bimeksdi galiba girip inceledim bi satış temsilciside nedir ne değildir anlattı.
Beğendiğim samsungun modelini bilmiyorum ama fiyatları 40'' 2800tl 47'' 3800tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Muadili philipslerin fiyatı nedir diye sorduğumda ,bu kadar üstün teknolojili, bu modelin rakibi olacak philips malesef üretilmedi henüz dedi.Ayrıca ekledi pixel başına aydınlatma oranı mı ne çok daha fazlaymış.Ben en çok kasasına aşık oldum incecik gümüş gri.
Şimdi burda samsung için olumsuz yorumlar görünce kafam karıştı.
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)