arkadaşım alcak da bu aracı otomatik dizel araç istiyor ve sıfır olması lazım. 52 bin tl ye geliyor araç vergisi plakası kaskosu falan. araç hakkında ki düşünceleriniz nelerdir ? olumlu ya da olumsuz tarafları nelerdir ?
arkadaşım alcak da bu aracı otomatik dizel araç istiyor ve sıfır olması lazım. 52 bin tl ye geliyor araç vergisi plakası kaskosu falan. araç hakkında ki düşünceleriniz nelerdir ? olumlu ya da olumsuz tarafları nelerdir ?
ECU FAST
olumlu tarafları fiyatı gerçekten uygun tdı motor düşük tüketim ve tabiki dsg, olumsuz yanlarına gelirsek yakın zamanda yeni kasası gelicek ve aşırı sade iç mekan şahsen ben ceed yada i30 alırdım imkan varsa yeni leon.şurda kısa bi zaman sonra aracı eski kasa olucak.
seat leon'un yeni kasası gelicek.yanlız yazdığınız donanımlarla xenon far ,sunroof,FR paket Ve DSG olucaksa o fiyatlara yeni leon bulmanız zor olur bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bu fiyatlara yenisi imkansiz, eski leonlari dolu ve uyguna veriyorlar her zaman her markada olan taktik
Benzer dolulukta dizel otomatik bir Ceed 65 liraya geliyor
Arkadasiniz icin mantikli bir hareket olur bence arac, etrafta cok Leon olmasi dert edilecek bir durum degilse keyifle binsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)