arkadaşlar günaydın. istanbul ümraniye'den ev aldım ve ev kredisi kullanmam gerekiyor. bu konuda bana destek olabilecek veya fikir verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. hangi banka daha iyidir, faiz oranı düşüktür, işlemleri hızlı halledebilirim?
arkadaşlar günaydın. istanbul ümraniye'den ev aldım ve ev kredisi kullanmam gerekiyor. bu konuda bana destek olabilecek veya fikir verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. hangi banka daha iyidir, faiz oranı düşüktür, işlemleri hızlı halledebilirim?
Ben geçen sene vakıftan çektim 120 ay oran 1.03 tü geçen yapılandırma yaptım 0.81 e indi faiz![]()
EkN garage
şu an için 120 ay vadede en uygun faiz oranı 0,74.
Yapı kredi'nin vermiş olduğu oran bu.
Bunun yanında konut sigortası, işsizlik sigortası, ve hayat sigortası yapan yerlere dikkat et.
Katılım bankalarından konut kredisi almanı tavsiye etmem nedeni ise refinansman konusunda ketum davranmaları.
Açıkcası şu an borçlanma için en uygun dönem.
vakıfbank ve halkbank 10 yıl vadede 0,78 veriyor, gerekli durumlarda özel bankalar gibi krediyi geri çağıramıyorlar..
Seyyar Tayyar
Tüm bankaların kredi oranlarını sorup içlerinden sorun yaşamayacağını düşündüğün
2 tanesini birbirine düşürürsen 0,71 - 0,72 lere indirebilirsin.
Geçen ay bir arkadaşım Akbank'tan çok pazarlık yapmadan 0,75 /10 yıl faiz oranı almıştı.
Ayrıca bu aralar faizler yüksek değil tam tersine düşük. Geçen sene kredi oranları 1 puanın üstündeydi şimdi altına düştü.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Bende 0.74 diye biliyorum gayette uygun bence
Kardesim bu is bildigin pazarlik isi, cunku adamlar sana para satiyorlar nihayetinde. Ona istinaden tum bankalari dolas alman istedigin miktari ve taksit sayisini yazarak calis, birbirlerine emsal gostererek orani kirabilirsin. Ayrica islem hacmi dusuk subeler para satmaya daha muhtaclar ***** hedef baskisi var uzerlerinde.
Dosya masrafi kisminida bu sekilde halledebilirsin o da direk pazarliga bagli..
Kolay gelsin..
Tango-1 never dies.
sakin ıssız yerlere git yani işlek şubelere gitme boş şubelerden işlem yap sebebi çok sayıda fazla faiz oranı müşteri memnuniyeti pazarlığa açık.anlatabilmişimdir umarım birde sakın emlakcıya kredi dosyanı fılan verme kafalarına göre başvuru yaparlar her yere cabuk cıksın dıye kredıyı buda senin kbb puanını kötü şekilde etkiler sonra kredi çekemezsin.
DRİLL
Dr.Ecu
Butun bankalari birbirine vurdurun ben 1.10 dan yola ciktim 6 ay önce
Butun bankalari sirayla tekliflerini birbirine gösterdim en sonunda calismak istedigim is bankasina birakmistim butun evraklari acip gosterince istedigim orana gelmisti bildiginiz uzere 0.01 bile cok önemli,duse duse ciddi rakam farklari oluyor tek yapilmasi gereken acele etmeden sabirli olmak lazim.su anda uygun diye duydum.hayirlisi olsun.
bir soruda benden gelsin;
konut kredimi anaparasını arttırarak başka bankaya transfer etmek istiyorum.
bunu yapan banka varmıdır(ekspertiz değerince).
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)