Kar yağdığında sıcaklığın eksilere düştüğü günlerde aracı çalıştırdığım anda kendiliğinden gaz vermeye başladı (gaz verip çekme şeklinde).Aracı yeni aldığım için antifriz olup olmadığını bilmiyordum ve soğutma sıvısı tahliye deposu olmadığından kontrol edememiştim,kar yağdığı gün de şehir dışında olmam dolayısıyla anca geldiğimde ilgilenebildim.2-3 km yol yapıp benzinlikten antifriz doldurmak için yola çıktığımda hararet hızla artmaya başladı.Antifrizi eklemek için radyatör kapağını açtığımda da baya su kaynatmıştı,su ve antifrizi ekledim bir süre sorunsuz şekilde çalıştı araba 2 gün sonra yeniden hararet yükselmeye başladı ve aşırı derecede su eksiltmişti.Hararet göstergesi hızla yükseliyordu su eklememe rağmen 1-2 km yapmama izin vermiyor bende hemen stop edip biraz soğumasını beklemek zorunda kalıyordum.Devirdaim açmadığından şüphelendim sonra otoparkta aracın yerini değiştirdiğimde kısa süreli ama sık yağ damlattığını sonra stop edince damlatmanın sona erdiğini farkettim.2 Haftadır araç aynı şekilde yatıyor ben iş dolayısıyla şehirdışındaydım yeni geldim ama aklımın bi kenarında hep büyük bi sorun olup olmadığı dönüp duruyor.Az önce tekrar marşa bastım ilk marşta aldı sorunsuz şekilde fakat 1-2 dk çalıştıktan sonra tekleyerek stop etti ve bir daha çalışmadı.Zaten bozuk olan moralimi iyice perçinledi bu.Bloğun arka tarafında kalorifer hortumunun çıktığı yerden su damlattığını farkettim,bu arada olayların başladığı günden beri kalorifer hiç ısıtmıyor.Takdir edersiniz ki hangi ustayla konuşsam ''kapalı kutu açmadan bilemeyiz'' diyor/diyecek ve kapak açılınca da en kötü conta değişecek,kaçının dürüstlüğüne güvenilir o da tartışılır.Aranızda daha önce buna benzer bir problem yaşamış ya da saydığım işaretlerden teori çıkartabilecek tecrübeli arkadaşlarım varsa düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Araçta LPG sistemi mevcut bu arada..