Arkadaşlar ptt mobil işinede girmiş.Altyapısı AVEA tarafından desteklenecekmiş ve faturalı hat olmayacakmış şuanda.Ücretlendirmeler oldukça uygun gözüküyor.
Pttcell
Sizce geçmelimi?
Arkadaşlar ptt mobil işinede girmiş.Altyapısı AVEA tarafından desteklenecekmiş ve faturalı hat olmayacakmış şuanda.Ücretlendirmeler oldukça uygun gözüküyor.
Pttcell
Sizce geçmelimi?
Golf MKVII 1.6 Tdi
acele etmemek gerek bence yaygınlaştıktan sonra kullananlardan öğrenmek gerek
Benim anlamadığım, Telsim zamanı, Turkcell'le beraber milyarl dolar para verdiler gsm lisansına.
Sonra Avea ortak oldu..
Şimdi önüne gelen Avea altyapısı üzerinden xcell kuruyo.. nasıl oluyo acaba bu iş bilen var mı aydınlatabilir mi?
Kapsama alanı geliştirilmedikçe AVEA temelli herşeyden uzak durmanı öneririm.(Bimcell, Pttcell,...vs) Turkcell ve Vodafone'un yanında gerçekten eziyet gibi birşey AVEA... Ama sürekli merkezi yerlerde yaşıyorsan ve kapsama alanı derdin yoksa olabilir tabiki neden olmasın...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
AVEA devletin değilmi şuanda? Ondan dolayıdır ki bimcell'ler , pttcell'ler yaygınlaşmaya başladı
Golf MKVII 1.6 Tdi
Avea kullanıyorum 4 aydır, pek problem yok çekme konusunda. Ev içinde tek diş çekiyor ama olsun
Merkezi yerlerdeysen sürekli çekim gücü iyi, en azından ucuz.. ki pttcell de süpermiş
Emre Kalkan
şebeke olayı biran önce çözülmeli bencede aveanın heryerde çekmiyor
şebeke problemi denmiş ama ben aria olarak çıktığından beri 10 senedir aynı hattı kullanıyorum ne şebeke ile nede başka bir sorunla karşılaştım avea dan memnunum
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bende Aria zamanından beri aynı hattı kullanırım. Avea'da hiç sorun yaşamamıştım taki Gölcük'te çalışana kadar. Masamda çekmiyor
Pahalı mahalı turkcell kalitesi tartışılmaz arkadaşlar
Avea ise uzak dur...
pttcel bimcel, seni daha iyi dinleyebilmek için kuruldular.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)