1 yıla yakın French Bulldog'a sahiplik ettim. Küçükken herşey güzeldi, evde arabada cafede orda burda kucağımdan koynumdan gitmezdi. Büyümeye başladıkça hareketlenmeye başladı, götürdüm getirdim, Eray kardeşim de çok yardımcı olmuştur, çare aradım. Bi türlü düzelmedi, evde bakıyordum üstelik, tamam ailem aynı evde yaşamıyordu ama bana bile hayatı zindan etti, 2 adet digiturk kumandası, tivibu kumandası, ps kolu vs. herşeyi kemiriyordu paramparça ediyordu, ortada bırakmıyorduk ama tv ünitesinin üzerine çıkıp yine de alıyordu. Herşeyi kaldırdım, koltukları parçaladı, sehpayı kemirdi, pcyi ısırdı. parkta benim kadar rott'lara pitbullara saldırdı. Ben çok çektim. Tuvalet eğitimini de hiç bi şekilde alıştıramadık. Artık son dönemlerde uyurken gelip kafamı gözümü ısırmaya başlamıştı, eğitim alması gerektiğini söylediler, gönüllü bi arkadaş almak istedi, verdim. Bahsettiğiniz bütün huylar, bütün bozukluklar vardı eğitim aldırmayacak, eğitime gitmeyecek arkadaş bu köpeği almasın bence yazık olur. Bakamayacak arkadaşlar alıp da perişan etmesinler, gerçekten sahiplik edecek birine gider umarım, güzelce eğitimini alır.
Herşeye rağmen insan özlüyor, umarım ara sıra görme şansın olur