Araç 8 yıldır bende 2. sahibiyim fakat sıfır gibiydi aldığımda bende çok bakarım arabamaSizlerle paylaşmak istedim
![]()
Araç 8 yıldır bende 2. sahibiyim fakat sıfır gibiydi aldığımda bende çok bakarım arabamaSizlerle paylaşmak istedim
![]()
araba güzel maşallah..
ama kafama takıldı 13 yaşındaykenmı aldın arabayı?
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Maşallah Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah kazasız belasız.Bizde de 2 tane Albea var önden güzel araç fakat arkasını neden bu kadar küt yapmışlar anlayamıyorum doğrusu.
Bu arada Fiat Albea Active olucaktı heralde.
![]()
2006 yılında aynı renk sıfır olark kullanmaya baslayıp 1 sene kullanmıstım, 1sende 140bın km yaptım taş gibi arabaydı walla
Allah kaza bela vermesın.
Benim kadar temiz bakamazsın kardeşim Albea'ya![]()
Şaka bir yana temiz Maşallah, Kazasız, belasız.
Plakalıkları söküp, Çerçeveli App yaptırıp, Birazda aracı düşürürsen çok iyi olur.
6-4 cm MAD marka Spor yay önerimdir. 195/50/15 Lastiklerde olduğunda yol tutuşu ciddi miktarda iyileşir.
New Toy! - 41 AJV 325
Amin cümlemize Allah kaza bela vermesin Teşekkür ederim
Yakıt cimrisi , vergisi az daha ne olsun benimki 100 binde![]()
Teşekkür ederim
Plakalıkları sökcem üzerinde zaten alman baskı app vararaçda fk 3.5 yay var fakat pek düşmedi onu da halletcem.
Teşekkür ediyorum![]()
maşallah temiz araçancak bagajdaki farlar neden normal farla aynı çizgide değil.biraz daha yukarıda gibi duruyor.çoğu albeada görüyorum bunu bazılarında aynı çizgide bazılarında ise bu araç gibi biraz yukarıda duruyor farlar.sebebi nedir merak ettim
bagajmı açık yoksa
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)