Aracım golf 6 tdi dsg comf.
extra olarak cam filmi, app plakalar, rdash plaka ledi ve 17 donington jantlar var (jantları satmayı düşünüyorum 18 luganoya geçme planım var) içerde ise extra olarak rcd 510 var.
Bu ilk hali
bu da son hali
![]()
Aracım golf 6 tdi dsg comf.
extra olarak cam filmi, app plakalar, rdash plaka ledi ve 17 donington jantlar var (jantları satmayı düşünüyorum 18 luganoya geçme planım var) içerde ise extra olarak rcd 510 var.
Bu ilk hali
bu da son hali
![]()
Keşke xenon lu olsaydı![]()
hayırlısı olsun![]()
gönül ister bixenon ama 3bin liralara mal oluyor biraz tuzlu geliyo o da banadenk getirebilirsem arka stopları r led yapmayı planlıyorum ama önceliğim 18 lugano + yay
18e geçiş yaptım sırada yay var, alınık h&r 3.5 tdi yayı
![]()
basılınca çok güzel gözükeceğine eminim abi maşallah kazasız belasız
Doğuştan güzel zaten Kazasız belasız![]()
Gözüm alışamadı bu jantlar bi garip geldi ama basılsa fena durmayacak gibiplakalar ışıl ışıl çok beğendim
![]()
keşke onlarla basabilseydim jant masrafı açmazdım tekrardan hiç başımaet değeri uymadı aracıma stock haliyle bile sürtme yaşıyodum bazen 3.5 cm bile basamazdım onlarla, bende takasa verdim mecbur bunları da çok beğenerek aldım gidip de herkeste olan s5 jantı R jantı interlagos lugano falan almak istemedim değişiklik olsun dedim, iyi kötü yorumların hepsine teşekkür ediyorum
![]()
17 lerle basar baska araclar vardi onlar nasil basmis 17*8 jant oldugu icin dolgun duruyo bende beyeniyorum 17 rocco jantlarini.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto..._2135028_n.jpg
bu jantlardan taksaymışsınız çok daha yakışırdı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)