Istanbullu abilerim kardeslerim carsamba gecesi istanbula gelicem fakat ilk gelisim Olucak ve kalicak bi yer lazim sole ogrenci Isi lutfen yardim edin sokaklarda Yuruyerek gun dogumunu Beklemeyim
Istanbullu abilerim kardeslerim carsamba gecesi istanbula gelicem fakat ilk gelisim Olucak ve kalicak bi yer lazim sole ogrenci Isi lutfen yardim edin sokaklarda Yuruyerek gun dogumunu Beklemeyim
Hareme mi geliceksin esenlere mi ?
Sadece gezmek icin mi geliceksin yoksa bir isini hallettikten sonra 1.5 gun takilicakmisin
zeytınbunu ogretmenevı![]()
www.honda-tech.com
Gezmek denilince bogaz gelir aklima bnm o yuzden sahile yakin bir yerde bi ogretmen evi yada 3 yildizli bir otel is gorur sonucta gun boyu geziceksin sadece yatmak icin kullanican. Kadikoy rihtimda 3 yildizli oteller var ulasimi kolay. Braz detay verirsen daha saglikli bilgi verebiliriz
ben de bekliyorum istanbul ne kadar yardımcı olacak
ama önce sen bir araştırsana nereler kaç para_ ? benim gibi paskalyaya denk gelip 300 yüro tek gece fiyatlara denk gelmeyesin sonra
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Cok ii soluosun detay ver die ama bende bilmiorum kiz arkadasim Cok istio oda bilmio o yuzden bodoslama gitmeyelim dedim Kendi kendime
Gelirsin bogaz turu yaparsin besiktastan sonra bebek de waffle yersiniz ordan etilere cikip akmerkezde gezebilirsinizsaka bi yana besiktastaki ogretmen evlerini kovala internetten telefon numaralarina ulasabilirsin
Resmi misafirhanelerde kalabilirsin.
Ucuz otellerde denk gelebilir. Bence gitmeden önce kafanda nereleri gezeceğini kararlaştır. İstanbul öyle kısa sürede gezilecek bir yer değil
Taksim civarında günübirlik kiralık daire tutabilirsin. ***** sitede ilanları var. İstiklaldan salarsın kendini aşağıya dolaşa dolaşa tünele ordan in emin önüne. Köprüde balık ekmek ye. Bin trenvaya doğru kabataşa. Sonra yine yürüye Dolmabahçeye kadar git istersen saraya girersin. İşim olmaz dersen bin ordan otobüse Ortaköye geç çarşıda bakınırsın biraz. Sonra ordan kalkan boğaz turları var bin onlara bütün boğazı denizden gez. Zaten akşam oldu. Gününde dolu dolu geçmiş olur. Benim aklıma gelenler bunlar.![]()
![]()
Olabilir guzel fikir telefondan Buralari gpsle grip gezicem ogretmn evlerinin fiyatlarina b bakiyim ben
Kiz arkadasimda ankarada benle gelcek arkadaslar saolun anlattiginiz yerleri not diorum dairede olabilir ucuz yollu gercekten istanbul buyuk gezebildigim kadariyla dicem artik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)