57.000 km / 2005 1.6 TS Distinctive.
Ekstra K&N kutu içi, krom egzoz ucu, vs ufak tefek bir kaç işlem yaptım. Onun dışında full stock.
Şimdilik bu kadar.. Tüm üyelere selamlar, keyifli forumlar..
HDR
Bonus
![]()
57.000 km / 2005 1.6 TS Distinctive.
Ekstra K&N kutu içi, krom egzoz ucu, vs ufak tefek bir kaç işlem yaptım. Onun dışında full stock.
Şimdilik bu kadar.. Tüm üyelere selamlar, keyifli forumlar..
HDR
Bonus
![]()
Çok şık.. Alfa GT ve MK2 156 hastası biri olarak duygusal bir yorum yazıyorumçok şık..
Belki çok kollu jant yaparak arabaya noktayı koyabilirsin ama böyle de çok şık..
Güzel günlerde kullan..
Not: Göstergelerimiz çok benzer![]()
Emniyet kemeri kullanmadan aracınızı hareket ettirmeyin lütfen!
Baby MPS i görmek için : http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post6578975
Maşallah. inanılmaz asaletli ve kaliteli gözüküyor şu alfalar.. ama nedense ülkemizde bir çok araç gibi değer verilmiyor fazla...
İtalyan aygırı,maşallah.
Ülkemizde değeri bilinmeyen araçlardan biri.Stok emme sesi bile çok güzeldir
Alfa gördümmü dayanamıyorum gerçekten çok şık bi araç,,sizinkide nadir temizlerdenalfa romeolar bakımları adam gibi yapıldıkca ve bilinçli ellerde olduğu sürece piyasada bahsedilen arızalarıda yaşatmaz aksine çokta keyif verir
güzel günlerden kullanmak nasip olsun ,,,
bence eğer çok ailevi amaçlı kullanılmıyosa güzel bi CAİ filitre uygulaması üstünede 17 jant ve spor yay kombinasyonuyla kullanımı dahada zevkli hale getirebilir![]()
buda dip not olsun ;
eğer yetkili servis takıntınız yoksa Ankaradaki en iyi alfa romeo ustası Alper oto yu (alfacı yaşar usta olarak bilinir) şiddetle tavsiye ederim,,,hem orjinal parça temini hemde işcilikte kusursuzlar ,,,daha önce sahip olduğum Bravo HGT aracımın 5 sene boyuncaki kusursuz kondisyonunu onlara borçluyum![]()
Çok çok güzel Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bu arabaya bayılıyorum kazasız belasız yeni kasalarıda çok hoş
Ula bu araba semih abinin araba değilmi demiştim baktım harbiden doğruymuş
Sık sık görüyorum zatenKazasız belasız abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hayırlı olsun...
biraz basılsa iyi olurmuş aslında maşallh çok iyi abi![]()
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)