tek resimcik mi
maşallah kazasız belasız başka resimlerde koyarsanız daha çok yorumlanır eksikler varsa söylenir fazlalıklar varsa söylenir
teşekkür ederim arkadaşım malesef tek resim ama bi kaç hafta sonra prof. resim çektircem ***** yağmurdan kardan araba gün yüzü görmedi güneşi görcek yakında![]()
maşallah pejonun her arabası güzel kazasız belasız
maşallah
Sahip olmayı düşündüğüm araçlar listemde 207gt'ler fakat kronil sorunları olduğu yönünde dedikodular var. Aslı astarı var mı ? Size sorun açtı mı hiç ? Bahsederseniz sevinirim![]()
slm arkadaşım ilk olarak kronik sorun sadece sente atlama war ama çoğu hatta hepsi güncellendi ama benim arabam hiç bi sorun yaratmadı araştırdık fabrika cıkışı sente sorunu güncellenmiş zaten türkiyeye ilk gelen bi kaç araçta olmuş sorun ama ufak bi miktarla düzeltilmiş işin açıkcası arabayı yorarsan devirli kullanırsan sorunlar çıkar çünkü bu araçlar eletronik we yapan mühendisler en iyi şekilde düşünmüşler ne gerek war orasınla burasınla oynamaya ufaktan egzoz taktırcaktım adam hiç elleme çok güzel egzoz sistemi war dedi yapmadım yani alıp kullanılcak bi araba konfor herşeyinle 10 numara araba özellikle yol tutuşu tek arkadaşım bildiklerim bunlar daha detaylı bilgiyi 207 rc gt cadde kullanım war forumda oradan bakabilirsin ama hiç düşünülmeden alcak araba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)