arkadaslar bu jantı ford focus 4 kapıya takmayı dusunuyorum sızce model nasıl ve nasıl olur ve bu jantı siyaha boyatıp takmayı dusunuyorum fikirlerınızı beklıyorum
arkadaslar bu jantı ford focus 4 kapıya takmayı dusunuyorum sızce model nasıl ve nasıl olur ve bu jantı siyaha boyatıp takmayı dusunuyorum fikirlerınızı beklıyorum
bende o sekılde dusunuyorum siyaha boyatıp kırmızı stıcker yaptırcam yada dedıin gıbı sarıda guzel olur ama bu model nasıl olur onu tam dusunemıyorum
Siyaha filan boyatmana gerek yok al tak direk çok güzel jant.
benım arabamda 18 ler var daha 500 km olmadan yarılıyor 35 yanaktan cukurlarda su anda 4 tane lastık var depoda sıkıldım artık takıcam 17 lerı bu jantlarıda sıfır uygun fıyatlı alıcam dedım benım aracta grı acaba sıyaha boyatıp taksammı dıye ama dedın gıbı bu sekıldede guzel olur herhalde
Cok guzel jant bence hemen al tak..Beyaz bi 206GTI'da vardı cok hos duruyordu.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bı arkadasa shopta yaptırcam sıyahını guzel olursa yaptırcam yokde dedıin gıbı sıfr janta boya cok mantıklı deil
Siyaha boyarsan kücük görünür, temizligi de zor oluyor.
Bence böyle kullan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kesinlikle Renk bu kalmalı...
İkincisi görmüş olduğunuz yazılar 18" te var... 16"ve17" te yok
ve bildiğim kadarı ile MOMO bu jantları Uzak Doğuda üretiyor.
Çünkü 16" 4x100 800YTL fiyatla peşin satıyorlar.
235/35/19 ön 265/30/19 arka
haha o ne demek ya taban genişliği ile kalınlığın ne alakası var.Bende bunu yazıcanı tahmin ediyodum ama benim jantımı anca bu lastik sarıyo kalınlıkla alakalı birşey yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)